Bum! Klaus ml. udeřil. Uteče k němu další poslanec

26.06.2019 19:30

Václav Klaus ml. dnes plánuje vyslovit vládě nedůvěru i za svou novou platformu Trikolóra. Vláda ale podle něj svržena nebude, protože ČSSD se bude bát a vládnout, dokud to půjde. Klaus ml. to uvedl na svém facebooku.

Bum! Klaus ml. udeřil. Uteče k němu další poslanec
Foto: Hans Štembera
Popisek: Václav Klaus ml.

Klaus ml. si rýpl do pomalého tempa, jakým se celá schůze ubírá. „Jsem napsaný k vystoupení, ale pořád ještě mluví ministři a poslanci s přednostními právy (Fiala, Okamura, Rakušan...) – tak na mne dojde někdy v noci – tipuju,“ napsal zakladatel nové strany Trikolóra, což trefně okomentoval jeden z jeho příznivců. „Já když to sleduju, fakt bych nechtěl bejt poslancem. Celej den poslouchat a sledovat to exhibování, to je strašná ztráta času. Nechápu, proč se to tak protahuje, proč tolik keců?“ napsal uživatel Roman Cibulka.

Anketa

Myslíte, že Andrej Babiš bude premiérem až do konce tohoto volebního období?

96%
4%
hlasovalo: 26630 lidí

Ostře se Klaus ml. vyjádřil o menších opozičních stranách, které podle něj nemají žádnou strategii, a jen kritizují. „Ta fake opozice dělá jen užitečné idioty Pirátům – nemá žádný plán. No a předčasných voleb se bojí taky, že by lidé třeba rozhodli, že Stan patří do kempu a do přírody, ale už ne do parlamentu,“ rozesmál Klaus na facebooku několik svých příznivců.

„Pokud chce někdo svrhnout vládu, musí zaplatit průzkum veřejného mínění, který dá ČSSD 10 %. Pak to socialisté zaříznou hned. Dokud budou na hraně volitelnosti – budou se bát a vládnout, dokud to půjde,“ počítá Klaus ml. s tím, že vládě dnes nedůvěra vyslovena nebude.

 

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jma

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…