Další prů*er Vondráčka? Přišel s ním Kalousek. Prý je to ostuda

23.03.2019 14:17

Poslední dobou se kolem osoby předsedy Poslanecké sněmovny Radka Vondráčka množí pochyby o jeho slušném vychování. Je zde opět fotka. Vondráček na ní tentokrát pouze pokojně stojí. Ale vznikla někde, kde se fotit nesmí a cedule se zákazem jsou na fotce zachyceny. Ale předseda Sněmovny si s tím hlavu nelámal a v klidu tyto fotky sdílel na twitteru.

Další prů*er Vondráčka? Přišel s ním Kalousek. Prý je to ostuda
Foto: Twitter
Popisek: Šéf sněmovny Radek Vondráček s kolegou Janulíkem z hnutí ANO

Kauza kvůli fotu, na kterém je předseda Poslanecké sněmovny Radek Vondráček zachycen, jak hraje na kytaru stoje na předsednickém pultíku, už stihla utichnout. Předseda se těm, kterých se fotka a jeho umělecký výstup na pultíku dotkly, omluvil. I když někteří tvrdí, že jeho slova: „Jestliže jsem se dotkl něčích citů, jestli to opravdu bere jako znesvěcení, jestli to bere nikoli jako trošku uvolnění, jako zlidštění toho prostoru, tak mě to mrzí a moc se za to omlouvám,“ nejsou dostatečným vyjádřením lítosti.

Anketa

Mělo by Česko usilovat o převoz pašeračky Terezy Hlůškové z Pákistánu do vězení u nás?

hlasovalo: 9767 lidí

Jak se Vondráček chová jinak, o tom hovořil i náš anonymní zdroj z Poslanecké sněmovny. „Někteří opilí poslanci často ani nevěděli, jak mají hlasovat. A tak se jednou stalo, že prohlasovali něco, co ani nechtěli. Podobné výlevy se týkaly samozřejmě i pana Radka Vondráčka, jehož si vybavuji zpitého rovněž v zahraničí během oficiálních cest, kdy vykřikoval nehorázné věci a nebyl schopen se trefit do dveří,“ informoval nás náš zdroj o chování předsedy Sněmovny Radka Vondráčka.

Vondráček podle našeho zdroje také zaměstnává nekvalifikované, ale jemu blízké osoby na státní útraty: „V hlavních rolích jsou tentokrát rovnou dvě ženy a pracovnice Poslanecké sněmovny v jednom. Jejich zaměstnavatelem je sám předseda Vondráček. Tady dochází k bezostyšnému zneužívání parlamentních výhod a vydržování těchto osob na státní útraty,“ sdělil náš další zdroj s poukázáním nejen na tuto skutečnost, ale také na zahraniční cesty zmíněných žen. „Organizační schopnosti jedné z nich jsou nulové. Její jedinou kvalifikací je drahá sekretářka předsedy Poslanecké sněmovny Parlamentu, která před zodpovědností utíká často z kanceláře, kde věčně není a raději chodí na vínečko,“ doplňuje.

A Vondráček má zaděláno na další skandál ohledně svého chování. Předevčírem sdílel fotky z návštěvy ve Vatikánu, konkrétně z baziliky sv. Klimenta. Ale jak je ze samotných fotek vidět, v prostoru baziliky je zakázáno fotit.

 

První výtka přišla od falešného účtu, který se vydává za Jaroslava Faltýnka: „Už to začíná, Vondráček se nechá fotit v kostele, kde se fotit nesmí. Tyve to zas bude průser. Radku, prosím tě, vynech aspoň tu vodku, ať svatého otce nepobleješ.“ Další příspěvky taktéž upozorňovaly na cedule se zákazem focení a objevila se též i zbožná přání, aby Vondráček nevyskakoval na oltář a nehrál na něm na kytaru.

A pokárání přišlo i od Miroslava Kalouska, i když o poznání později: „Vážený pane předsedo Vondráčku. Ty piktogramy, na které jste se při fotografování díval, sdělují zdvořile zákaz používání fotoaparátů a mobilních telefonů. Nemohl byste, prosím, svoji výrobu ostudy omezit pouze na domácí prostředí? Děkuji,“ prosí Kalousek.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

autor: kas

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:
Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Je mi z toho na zvracení. Politický analytik Baránek a jiní o fotce slovenského exministra obrany s českou „nánou“ Černochovou

4:46 Je mi z toho na zvracení. Politický analytik Baránek a jiní o fotce slovenského exministra obrany s českou „nánou“ Černochovou

„Přijde k většímu a staršímu bratrovi, protože tak se to tradovalo, a tak moc se mu chce dostat do a…