George Soros a novináři, kterým dává peníze? Odhalená pravda

19.07.2018 7:29 | Zprávy

Americký filantrop maďarského původu George Soros se obává, že demokracie má závažný problém. Prý je sklerotická a zapomíná na to, co se dělo před desítkami let. Rozhovor se uskutečnil pro deník New York Times. George Soros přitom do New York Times nedávno nalil přes tři miliony dolarů.

George Soros a novináři, kterým dává peníze? Odhalená pravda
Foto: Repro foto youtube.com
Popisek: George Soros, sponzor politických neziskovek

Jak píše reportér Michael Steinberger, George Soros je tváří v tvář poměrně šarmantní a vtipný muž. 87letý miliardář napsal za svůj život 14 knih a pravidelně přednáší pro publikum, ve kterém jsou přítomni světoví státníci. Na konci května v Paříži přednášel pro organizaci European Council of Foreign Relations, kterou v roce 2007 pomáhal zakládat. „Myslím, že tohle je to správné místo, kde diskutovat o tom, jak zachránit Evropu,“ pronesl tam například. Kromě toho, že v projevu vyzval Evropu, aby směřovala větší objem pomoci do Afriky a tím zmenšila uprchlickou krizi, pozastavil se George Soros také nad stavem Evropské unie. Ta podle něj zažívá existenční krizi.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Marek Korejs

Jak zabránit Číně, aby o nás sbírala citlivá data?

Podle mě také není problém jen v Číně, ale dnes už téměř neexistuje nic jako soukromý. I třeba EU dost šťourá do soukromý lidí - většinou to vydává za dobrý úmysl a možná to i dobře myslí, ale je to potřeba? Co vím, tak třeba chtěla mít možnost sledovat i soukromou korespondenci lidí na internetu at...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vzpoura proti Leyenové: Chce z ČR „páreček“, ne Síkelu. Zlost. I Vondra dupnul

17:40 Vzpoura proti Leyenové: Chce z ČR „páreček“, ne Síkelu. Zlost. I Vondra dupnul

Předsedkyně Evropské komise (EK) Ursula von der Leyenová s českou nominací ministra průmyslu a obcho…