Hrůza, nedorazili na průvod. „Evropané“ začali kádrovat a pak se to zvrtlo

14.08.2023 12:45 | Monitoring

V sobotním LGBTQ+ průvodu Prague Pride vyšel s duhovou vlajkou do ulic Prahy ministr vnitra Vít Rakušan (STAN) či ministr zahraničí Jan Lipavský (Piráti). Politici některých stran však na akci údajně chyběli. A je zle. „Pouze tři lidi z mladého ANO, nikdo z koalice Spolu,“ začínají se po průchodu duhového průvodu vytvářet seznamy, kdo letos na akci nedorazil. „Nejsi vidět soudruhu. Byl jsi vůbec v průvodu s mávátkem?“ ozývá se po sčítání těch, kteří nedorazili. Začal s tím spolupředseda strany Volt, která se definuje jako silně proevropská.

Hrůza, nedorazili na průvod. „Evropané“ začali kádrovat a pak se to zvrtlo
Foto: Hans Štembera
Popisek: Duhový průvod na Letenskou pláň završil LGBT+ festival Prague Pride

Festival LGBTQ+ komunity Prague Pride skončil teprve včera a na sociálních sítích se již začínají objevovat první dozvuky akce, která vyvrcholila v sobotu duhovým průvodem hrdosti v ulicích Prahy.

Právě k tomuto průvodu, v němž byli k vidění lidé v erotických maskách či v kostýmech zvířat se připojil i ministr zahraničí Jan Lipavský (Piráti), ministr vnitra Vít Rakušan (STAN) či ministr pro místní rozvoj Ivan Bartoš (Piráti). Nechyběl ani pirátský náměstek primátora Zdeněk Hřib, členka Rady vlády pro koordinaci politiky v oblasti závislostí Jana Michailidu (Piráti) i množství diplomatů, mezi nimiž byli zástupci velvyslanectví amerického, britského, německého a nizozemského.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Radek Kotas

Mgr. Ondřej Krutílek byl položen dotaz

Je podle vás správné, že třetí nejsilnější frakce nemá žádné zastoupení ve vedení EP?

Vždyť ti politici zastupují spoustu občanů, kteří jim asi z nějakého důvodu dali svůj hlas. A i když jde zjevně o kritiky toho, jak EU funguje, upřímně, není ta kritika na místě a obecně není kritika potřeba? Nemyslíte, že je třeba, aby se fungování EU změnilo? Na mě to teď působí tak, že tam rozhod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Uživateli nejlépe hodnocený komentář

Teplouši, lesby a další úchyláci začínají, Uživatel se přihlásil ke kodexu Dobré Diskuseyehla , 14.08.2023 13:28:26
bát silně netolerantní, kam to povede dál? Fakt je asi lepší bejt už starej a nechtít zažít ty úžasné zítřky, které takhle verbež plánuje... Kdo má děti, je mu do pláče nebo jim vybírá zemi k emigraci....taky to tak mám....:-(

|  12 |  0

Další články z rubriky

Vzpoura proti Leyenové: Chce z ČR „páreček“, ne Síkelu. Zlost. I Vondra dupnul

17:40 Vzpoura proti Leyenové: Chce z ČR „páreček“, ne Síkelu. Zlost. I Vondra dupnul

Předsedkyně Evropské komise (EK) Ursula von der Leyenová s českou nominací ministra průmyslu a obcho…