Ilona Csáková čuměla. Teď budete „čumět“ vy

22.03.2021 16:27

Známá zpěvačka Ilona Csáková byla hostem podcastu Druhá strana. A promluvila tam dost otevřeně o covidu. Není prý antirouškař, náhubek nosí tam, kam musí, a obdivuje ty, kteří ho zvládnou mít hodiny v práci. Nechce, aby jí někdo nutil vakcinaci. Covidové pasy údajně zavánějí fašismem. Celá pandemie je podle ní jen velký byznys pro nadnárodní korporace. „Je to záměr. Trénují nás – měj náhubek, nepřekračuj okres…“

Ilona Csáková čuměla. Teď budete „čumět“ vy
Foto: Repro Youtube
Popisek: Zpěvačka Ilona Csáková

Anketa

Bojíte se vakcíny AstraZeneca?

82%
18%
hlasovalo: 13497 lidí
Csáková v rozhovoru promluvila mimo jiné o svém dětství, mládí s kapelou Laura a její tygři, o tom, co je potřeba k úspěchu v showbyznysu, i o svém novém CD. Jedním z hlavních témat byl ale covid. „Nedovedu si představit, že by tohle mělo trvat do nekonečna. To si prostě lidi nemůžou nechat líbit, takovéto příkoří. Virus nezpochybňuju a nikdy jsem ho nezpochybňovala. To média mi pořád nasazují psí hlavu a mám pocit, že z toho showbizzu si mě jakoby vytáhla a furt poukazují na to, jak jdu proti proudu a jaká jsem rebelka, kritizujou a trefujou se do mě, přitom já jsem nikdy koronavirus nezpochybnila a taky nejsem antirouškař. Když prostě musím ten respirátor nebo náhubek mít, tak si ho do toho obchodu nebo kamkoliv je to nutné, na tu chvíli nasadím. Je mi upřímně líto těch lidí, kteří musejí mít ty náhubky hodiny a hodiny v práci. Máte můj obdiv,“ vzkázala zpěvačka.

„Četla jsem spoustu článků našich i zahraničních fundovaných odborníků. Četla jsem rozbory a testy roušek a respirátorů od různých výrobců z různých koutů světa a je to teda katastrofa. Já nevěřím, že to je v pořádku, ba naopak si myslím, že tohle není způsob, kdy by měl ten náhubek ochránit zdraví a zachránit život,“ řekla Csáková s tím, že ale není antirouškař a do té drogerie si náhubek vezme, protože musí a nerada by se třeba dostala do konfliktu s ochrankou.

„Třeba Prymula v roce 2009, když měla řádit ta prasečí chřipka, se tenkrát vyjádřil, že vlastně roušky jsou k ničemu,“ připomněla Csáková názorovou nekonzistentnost naší zdravotnické elity. Dalším tématem bylo očkování. „Byla jsem obrovská konspirátorka, ten můj první status, to byl virál jako ďas, to jsem čuměla, kdy jsem vlastně inspirovala i hlavu státu k tomu, aby si mě ve svém projevu vzal do úst a snažil se mě takhle veřejně před národem dehonestovat, což si říkám, jestli si to může prezident dovolit,“ zamyslela se Csáková.

Ale zpět k vakcínám. „Vakcíny? Tak já chci mít přece svobodnou volbu se rozhodnout, jakou medikaci si dobrovolně nechám doporučit, a ne že mi ji někdo bude vnucovat. Ty vakcíny nejsou vyzkoušené a v daleké i blízké budoucnosti můžou způsobovat lidem problémy.“

„Nechápu, když se můžou investovat peníze do reklamy, kdy prostě známé tváře nabádají lidi k tomu, ať se nebojí nechat oočkovat, proč se takové prostředky nepoužijí na osvětu, jakým způsobem si ošetřit svoji imunitu, jak na ní pracovat, co konzumovat, jakým způsobem sportovat. Jenže to by vlastně bylo kontraproduktivní, protože ty vlastně nesmíš sportovat, protože ti všechno zakážou,“ řekla zpěvačka.

Csáková se pak nejvíce bojí tzv. covidových pasů. „To je katastrofa, totální apartheid a totální diskriminace.“ Špatné podle ní také je, že se lidé budou muset proti takové nemoci zřejmě očkovat pravidelně. „Vypadá to, že budeme muset chodit pravidelně, musíš dostat dvě dávky, a pak se zjistí, že virus mutuje, takže bude covid-21, a pak se zase bude mutovat a prostě budou do tebe píchat vakcíny hlava, nehlava, nevím, jaká množství, protože to je prostě byznys století.“

„Vůbec se o tom, co bude, nechci bavit, abych to nezhmotňovala, ale představ si, že v rodině bude jeden očkovaný a druhý ne a teď budete chtít jet na dovolenou do zahraničí a například tvoje žena bude muset zůstat doma. To už zavání fašismem.“

„Celá tahle pandemie je pro všechny korporátní firmy samozřejmě nesmírně výnosná. Všechno je to o byznysu, takže my tady zlikvidujeme malé obchody, ale zase ty velké korporátní společnosti budou fungovat, takže mně nikdo nevymluví, že v tom není prostě záměr. Prosím vás, na to zapomeňte, že tady vládním elitám jde o vaše zdraví a pohodlí,“ vypálila Csáková nekompromisně.

„Oni nás trénujou. To vidíš, mít náhubek, nepřekročit okres. Jak pomalu, ale jistě chtějí ty lidi vyždímat, udupat, jenom aby to už skončilo a aby lidi se vším souhlasili.“

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

COVID

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: AZy

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Provokace.“ Zmizelo to. Odkryto po smrti Josefa Laufera

4:40 „Provokace.“ Zmizelo to. Odkryto po smrti Josefa Laufera

Po smrti zpěváka Josefa Laufera mnozí připomínají jeho píseň o Svobodné Evropě a kapitánu Minaříkovi…