Jakub Železný: Vyspělá společnost chce platit TV poplatky

14.04.2021 12:52 | Zprávy

Moderátor České televize Jakub Železný v rozhovoru popsal, jak by vyhodil komunistku Martu Semelovou ze studia. „To, co říká, podle mého názoru, se minimálně přibližuje skutkové podstatě trestného činu,“ pověděl. „Tady někdo zkouší do toho veřejného prostoru zanést něco, co naprosto zpochybňuje zásady, na kterých naše země, tahle demokracie a tahle svoboda je založena, a to já nepřipustím,“ rozohnil se Železný. Došlo i na exprezidenta Havla.

Jakub Železný: Vyspělá společnost chce platit TV poplatky
Foto: Repro YouTube kanál Standashow
Popisek: Moderátor České Televize Jakub Železný v rozhovoru se Standou

Stanislav Hruška, který je spíše znám jako Standa, má jeden z nejvíce poslouchaných podcastů na českém internetu. Jako youtuber svůj pořad pojmenoval Standashow. Tentokrát do něj zavítal moderátor České televize Jakub Železný. Na úvod popřel, že by kandidoval na prezidenta, ovšem nevyloučil to, že by v budoucnu vstoupil do politiky. Nyní to ovšem na pořadu dne prý není.

Poté přešli k proslavenému tweetu zaměstnance ČT. Na adresu toho, koho Zeman vyznamenává, napsal moderátor Událostí, komentářů Jakub Železný toto: „To je jmen za poslední léta: HELENA, FRANTA, MIREK, RONY... kdejaký MISTR úpadkového žánru, béčkový HUDEBNÍK či (letos) trapný KOMIK. Už nejsem žádný KADET, abych dělal, že to nevidím, koukal do OBLAK a tvářil se, že mi ten HOUF nevadí. Vadí. Ale 28. říjen si nedám(e) kazit.“ Narážel tím na to, že na seznamu vyznamenaných se ocitli i lidé, kteří figurují v seznamech důvěrníků a spolupracovníků StB.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: tle

Mgr. Ondřej Krutílek byl položen dotaz

Je podle vás správné, že třetí nejsilnější frakce nemá žádné zastoupení ve vedení EP?

Vždyť ti politici zastupují spoustu občanů, kteří jim asi z nějakého důvodu dali svůj hlas. A i když jde zjevně o kritiky toho, jak EU funguje, upřímně, není ta kritika na místě a obecně není kritika potřeba? Nemyslíte, že je třeba, aby se fungování EU změnilo? Na mě to teď působí tak, že tam rozhod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vzpoura proti Leyenové: Chce z ČR „páreček“, ne Síkelu. Zlost. I Vondra dupnul

17:40 Vzpoura proti Leyenové: Chce z ČR „páreček“, ne Síkelu. Zlost. I Vondra dupnul

Předsedkyně Evropské komise (EK) Ursula von der Leyenová s českou nominací ministra průmyslu a obcho…