Jarek Nohavica promluvil po medaili od Putina: Jsou tu furt! Ale my je už známe

07.11.2018 11:50

Jarek Nohavica a jeho medaile předaná mu nejvyšším představitelem Ruska stále budí emoce. Na jeho obranu vystoupil nyní bratr skladatele Jiřího Suchého, redaktor Českého rozhlasu Dvojka, Ondřej Suchý. „Namyšlenost a vztek některých kritiků je nepochopitelná,“ píše na své stránce. A na Facebooku dodal, ať ho kritici Nohavici na profilu netrápí.

Jarek Nohavica promluvil po medaili od Putina: Jsou tu furt! Ale my je už známe
Foto: nedomysleno.cz
Popisek: Jarek Nohavica

„U mě skončil!“ uvedl Suchý zvolání, která se ozývala po předání Puškinova ocenění. „To vykřikuje někdo, u koho Jarek ani nezačal, ba ani ho nenapadlo u něj začít,“ prohlásil bratr slavného skladatele a dodává: „Namyšlenost a vztek některých kritiků je nepochopitelná. Věta ‚U mě skončil‘ mi připomíná neméně dementní větu vyřčenou kýmsi v podobné situaci na adresu mého bratra: ‚Milovala jsem vaše písničky, ale od této chvíle už je poslouchat nebudu‘,“ a připomíná Báru Štěpánovou, která prý vyhrožovala, aby se přidali k boji proti Zemanovi, jinak si jich přestane vážit, a odpověď svého bratra: „Ani jsem nevěděl, že si mě vážíte. A tak ani nebudu vědět, že si mě nevážíte.“ Dodal, že Nohavicovi také napsal z neděle na pondělí povzbuzující mail, na který mu Nohavica odpověděl: „Dík. Vím, že tam v dálce pevně stojíš a je to povzbuzující pocit. O mne se neboj. Jsou tu furt! Ale my je už známe!“ citoval Suchý, aniž by interpretoval význam zpěvákova vzkazu.

Celý příspěvek ZDE

Anketa

Podporujete prezidenta USA Donalda Trumpa? (Hlasování od 7.11.2018)

80%
20%
hlasovalo: 6527 lidí
Suchý se tímto prohlášením zřejmě dostal do hledáčku těch, kteří cenu pro Jarka Nohavicu nepřenesli přes srdce, ale i jeho příznivců, protože potom na svém facebooku vydal další prohlášení. „Děkuji všem, co mě pochopili a podpořili. Mohl bych napsat řadu protiútoků na obranu Jarka, ale život je krátký a já nemám ani náladu, ani čas přít se o něco, co nepovažuji za podstatné. Všiml jsem si, že si mě pár lidí odebralo z přátel, což je rozumné, a já jsem tomu rád. Proč bych měl někoho rozčilovat?“ ptá se Suchý.

Pak zmiňuje svůj osobní vztah s Nohavicou: „Jarkovi Nohavicovi jsem byl svůj momentální postoj – pro někoho nevydýchatelný – osobně dlužen! Tečka. Udělal pro mě nezištně moc ve chvíli, kdy jsem to nutně potřeboval. Co to bylo – to nechť ví pouze on a já. Jarek Nohavica je dobrý člověk a velký umělec, jeden z našich největších! A pokud si to někdo chce ověřit ještě u někoho úctyhodnějšího, nechť si to vyhledá a přečte třeba od Martičky Kubišové!“

A dodává: „Prosím ještě jednou kritiky Jarka Nohavici, ať mě svými jedovatými komentáři netrápí na tomto mém profilu.“

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: kas

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Blanárova schůzku se „zakázanými“ médii. Co padlo za dveřmi? Analytik zná odpověď

5:00 Blanárova schůzku se „zakázanými“ médii. Co padlo za dveřmi? Analytik zná odpověď

TÝDEN V MÉDIÍCH Petr Fiala neměl žádné kmotry v pozadí, nikdo mu zadarmo nic nedal a musel se adapto…