Jedovatá mamba: Padla šokující slova o Kalouskovi. A on sám...

04.10.2018 14:28

Smrtelně jedovatá mamba zelená, která v úterý unikla své chovatelce v pražských Hlubočepích se stále ještě nenašla. Podle expertů se pravděpodobně stále skrývá kdesi v panelovém domě, protože venku by za současných teplot dlouho nepřežila. Nebezpečný had zasahuje svým způsobem. Proruská aktivistka Jelena Vičanová by si přála, aby had potkal Miroslava Kalouska (TOP 09). A k tématu se žertovně vyjádřil i sám lídr TOPky. Zmínil přitom pro změnu Jaromíra Soukupa.

Jedovatá mamba: Padla šokující slova o Kalouskovi. A on sám...
Foto: Hans Štembera
Popisek: Předseda TOP 09 Miroslav Kalousek

V úterý unikla z jednoho pražského bytu v Hlubočepích smrtelně nebezpečná mamba zelená. Uštkla svou pravděpodobnou majitelku a v tuto chvíli se pravděpodobně stále nachází v domě. Třicetiletá žena stále leží v umělém spánku v nemocnici. Podle ČTK policie dům evakuovala a po hadovi stále pátrá. Hada podle všeho chovala žena bez povolení.

Anketa

Je Senát užitečný?

6%
94%
hlasovalo: 11637 lidí

Smrtelně jedovatý zelený had svým způsobem zasahuje i do české politiky. Prorurská aktivistka Jelena Vičanová na sociální síti Facebook vyjádřila přání, zda by na toho hada nemohl narazit např. předseda poslaneckého kubu TOP 09 Miroslav Kalousek.

„Po Praze prý se plíží jedovatá zelená mamba. Mohl by na ni narazit třeba někdo oblíbený jako Míra Kalousek,“ napsala doslova Vičanová. A přidala smajlíka.  

Kalousek si zase vzpomněl na generálního ředitele TV Barrandov Jaromíra Soukupa. „Vzpomínám na dotaz Jaromíra Soukupa v TV Barrandov: Koho byste nechtěli za souseda – černocha, muslima, cikána, Kalouska? Moje preference je prostá: Kohokoliv, kdo nechová jedovaté hady a nejmenuje se Jaromír Soukup,“ napsal na sociální síti Facebook.

K útěku smrtelně nebezpečného hada se vyjádřil i šéfredaktor MF Dnes Jaroslav Plesl.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

16:34 „Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

V Budapešti od čtvrtka již potřetí probíhá maďarská verze Konference konzervativní politické akce (C…