Jindřich Rajchl (Trikolóra): My nepoklekneme!

18.06.2021 13:50 | Komentář

Dnes jsem se zúčastnil pietního aktu u chrámu svatých Cyrila a Metoděje v Resslově ulici, jenž je tradiční vzpomínkou na naše hrdinské parašutisty, kteří zde před 79 lety podlehli nacistické přesile a položili svůj život na oltář boje za svobodu a svébytnost českého národa.

Jindřich Rajchl (Trikolóra): My nepoklekneme!
Foto: archiv J. Rajchl
Popisek: Advokát Jindřich Rajchl.

„Často se říká, že život je nejvyšší hodnotou. Odkaz těchto výjimečných vlastenců nám však připomíná, že tomu tak není. Že i tuto cenu je na místě zaplatit, pokud jsou ohroženy hodnoty již výše zmíněné - svoboda a svébytnost.

Anketa

Vadí vám, že se Jaromír Jágr nechce nechat naočkovat proti covidu-19, protože prý má dostatek protilátek?

5%
88%
hlasovalo: 13337 lidí
Johann Wolfgang Goethe kdysi napsal, že svobodu si zaslouží jen ten, kdo o ni každodenně bojuje. Tento citát je pravdivý dnes naprosto stejně, jako byl pravdivý v roce 1942.

Pokud někomu stále ještě nedochází, že celá doba covidová není o nemoci a zachraňování lidských životů, ale pouze a jen o souboji svobodomyslných lidí bojujících o zachování světa tak, jak jsme jej znali před rokem 2020, s totalitními tendencemi, snažícími se zvýšit moc státu na úkor individuálních práv těch, kteří se odmítají podrobit oficiální ideologii, pak si nevidí ani na špičku nosu.

Protentokrát bych se však chtěl věnovat oné druhé hodnotě, pro kterou byli členové operace Anthropoid ochotni obětovat své životy - a tou je svébytnost.

Každý si může pod tímto pojmem představit něco jiného. Pro mě osobně znamená svébytnost to, že máme své vlastní území, svou státní vlajku, svou státní hymnu, svou historii a kulturu, svou vlastní měnu a své vlastní zákony a normy, které si schvalujeme u nás v České republice. Pokud přijdeme o kteroukoliv z těchto hodnot, tak už nejsme plně svébytní.

Za sebe proto říkám, že by bylo plivnutím do tváře našich předků, kteří v uplynulých desetiletích a staletích bojovali o českou svébytnost, pokud bychom nyní dobrovolně souhlasili s tím, aby se naše vlast rozmělnila v amorfním celku globalisty vysněného „evropského národa". Bylo by pošlapáním jejich pomníků, pokud bychom se dobrovolně vzdali naší vlastní měny a vstoupili do dluhové unie, která se maskuje adjektivem „měnová". A fackou do jejich tváře by byla rezignace na to, aby životy českých občanů byly řízeny předpisy vytvářenými nikým nevolenými úředníky odněkud z Bruselu, a nikoliv námi zvolenými zákonodárci v Praze. Byť si o nich můžeme myslet cokoliv.

Ano, jsem hrdý vlastenec. Přestože tento výraz už dnes pro mě nepochopitelně nabírá pejorativní nádech asociující xenofobii a nesnášenlivost vůči jiným národům (obojí je však naprostý nesmysl), já se k tomuto označení budu vždy až do své smrti hrdě hlásit.

Anketa

Bojíte se negativních dopadů očkování proti covidu-19 na vaše zdraví?

73%
23%
hlasovalo: 9295 lidí
To, že jsem vlastenec, byl také jeden z hlavních důvodů, proč jsem se rozhodl vstoupit do politiky a v dresu Trikolóry, Svobodných a Soukromníků nekompromisně hájit tyto dvě hlavní hodnoty. Naše formace jednoznačně trvá na tom, abychom se v České republice řídili českými zákony a abychom si uhájili právo platit českou korunou. Abychom nepoklekávali před ideologiemi, které s historií naší země nemají nic společného, ale naopak se ukláněli památce českých vlastenců, kteří za naši svébytnost neváhali položit své životy.

My máme dnes to štěstí, že za uhájení české svébytnosti nemusíme umírat. Stačí nám postavit se proti mainstreamové kampani prosazující všemožné moderní ismy do našich životů. I to ale může být pod tlakem okolí často vnímáno jako poměrně odvážný postoj.

Jak totiž kdysi řekl George Orwell - mluvit pravdu v čase všeobecného klamu je revoluční čin.

My se ale pravdy nebojíme a budeme ji hájit za každou cenu.

Budeme rádi za každého z Vás, kdo se k nám odváží v této zvláštní době přidat, navázat na odkaz našich předků a uchovat si hodnoty, za které je opravdu třeba bojovat každý den - svobodu a českou svébytnost.

Důvěra každého z Vás nás zavazuje, abychom tyto principy hájili s veškerou vervou v každý jeden den.

Pojďte do toho s námi - my totiž nepoklekneme!!"

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tomáš A. Nový

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

16:34 „Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

V Budapešti od čtvrtka již potřetí probíhá maďarská verze Konference konzervativní politické akce (C…