Kalousek, Fiala a Minář prý zapláčou: Klaus opět prezident, ODS a TOP 09 v háji. Šéfredaktor Plesl je v ráži

12.06.2019 15:42

Jaroslav Plesl se zamyslel nad tím, co všechno přinesou demonstrace spolku Milion chvilek. Zničí prý ČSSD, ODS i TOP 09. Zato Piráti posílí. Plesl toho však předpovídá ještě mnohem víc. Třeba to, že demonstranti napomohou opětovnému zvolení Václava Klause staršího prezidentem.

Kalousek, Fiala a Minář prý zapláčou: Klaus opět prezident, ODS a TOP 09 v háji. Šéfredaktor Plesl je v ráži
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jaroslav Plesl

Šéfredaktor MF Dnes, kterou před několika lety koupil Andrej Babiš (ANO), Jaroslav Plesl se zamyslel nad tím, čeho mohou dosáhnout demonstrace spolku Milion chvilek. V úterý se protestovalo ve více než třech stech českých, moravských a slezských měst.

Anketa

Myslíte, že demonstrace ,,Milionu chvilek" svrhnou Babišovu vládu?

5%
95%
hlasovalo: 36613 lidí

Šéfredaktor Babišova deníku, momentálně odloženého ve svěřenském fondu, má za to, že demonstrace pohřbí ODS, ČSSD i TOP 09. Ale nejen to.  

„Definitivně zlikvidovaná ODS, TOP 09 a ČSSD, Babiš na svým, posílení Pirátů, nástup Trikolóry a Klaus senior znovu prezidentem. To je docela slušná bilance. Asi Pánkovi s Minářem pošlu litr na další demo,“ věštil budoucí efekty demonstrací Plesl.

Předseda ODS Petr Fiala a předseda poslaneckého klubu TOP 09 Miroslav Kalousek by měli pochopit, že demonstrace směřují proti nim. Proč si to myslí, když demonstranti požadují demisi předsedy vlády a šéfa hnutí ANO? Protože na Fialovo či Kalouskovo místo demonstrace vynesou nové tváře.  

Pokud jde o nástup hnutí Trikolóra Václava Klause mladšího, komentátor Jan Lipold ze serveru Aktuálně,cz má za to, že poslanec nabízí staré zboží v novějším obalu Slibuje prý cosi jako vybudování pevnosti jménem Česká republika. Tomuto názoru se Plesl na sociální síti vysmál.

„Celý to český progresivistický hnutí má největší problém v tom, jaký ho podporujou novináři. Protože jestli chtějí progresivisti uspět, musí se na jejich stranu postavit někdo, kdo má aspoň trošku mozku v hlavě. Třeba tahle nejostřejší tužka v penále s názvem Aktuálně je úplně mimo a stejně mu to zveřejněj. Výsledek je, že se vzájemně poklepou po ramenou, Pehe s Honzejkem to shrnou v Český televizi, Bakala to zaplatí a další volby znovu na celý čáře k údivu všech prostoduchých projedou,“ uvedl Plesl.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Důchodce, který „uvěřil“. Nechtějte vědět, co za chvíli poběží na ČT

7:15 Důchodce, který „uvěřil“. Nechtějte vědět, co za chvíli poběží na ČT

Zmatený důchodce, který uvěřil fake news o atomové válce a chodí po městě v atombordelu. To je hlavn…