Kalousek je magor, smál se ve své televizi Soukup. A politik vrací úder: Ty nájemný kašpare...

11.06.2018 17:07

Generální ředitel TV Barrandov se ve svém novém díle pořadu Týden podle Jaromíra Soukupa pořádně pustil do Miroslava Kalouska například kvůli jeho bojkotu ruského mistrovství světa ve fotbale, v němž přirovnal Putina k Hitlerovi. A protože to byl pořádný nášup, nezbývalo Kalouskovi, než se na celý díl věnovaný převážně k zodpovězení otázek ohledně jeho osoby také podívat. „Ty nájemný kašpare,“ bouchl do stolu po zhlédnutí Kalousek.

Kalousek je magor, smál se ve své televizi Soukup. A politik vrací úder: Ty nájemný kašpare...
Foto: Repro TV Barrandov
Popisek: Jaromír Soukup zesměšňuje Miroslava Kalouska

„Začíná nám mistrovství světa ve fotbale. A to je další příležitost, při které se může ztrapnit můj oblíbenec Mirda Kalousek, nebo se ho pokusím ztrapnit já. To je ten člověk, který byl snad u všech průserů za posledních dvacet let, ale nikdo mu nikdy nic nedokázal. A ty padáky taky nesouhlasí,“ nebral si Soukup servítky hned v úvodu pořadu. „A teď Mirda sám sebe pasoval do posledního pozitivního ostrůvku demokracie, pravdy, lásky, Buddhy, poctivosti, radosti a krásy,“ smál se moderátor.

  • Více jsme psali ZDE

Následně proto připomněl i nedávný Kalouskův tweet. „Jinými slovy, Mirda Kalousek v absolutním závěru své politické kariéry legračně kope a štípe kolem sebe, protože neskousne svůj pád skoro na dno. Jeho poslední legrační štěk se týkal právě mistrovství světa ve fotbale, které se koná v Rusku,“ řekl Soukup. Podle něj Kalousek na vyřčení slova „Rusko“ reaguje zásadně hystericky. „Přestože se mistrovství světa koná v Rusku, Kalousek v tom vidí Hitlera. Putin je totiž podle něj Hitler dvojka, a tak Mirda Kalousek velmi zásadně přirovnal mistrovství světa v Rusku k Hitlerově olympiádě v Berlíně v roce 1936,“ dodal Soukup.

Druhý den poté přišla na řadu Kalouskova odpověď, ve které se snažil na odvysílaný díl, v němž hrál hlavní roli, reagovat spíše s nadhledem, a Soukupovi se za jeho smršť nelichotivých poznámek vysmál. „Na přání mnoha přátel jsem zhlédl páteční ‚Týden podle Jaromíra Soukupa‘ a musím jim říci, že mi to zvedlo sebevědomí. Pokud mi tenhle nájemný kašpar věnuje tolik prostoru a energie, je zřejmé, že moje slovo má váhu a Zemanobabišům sakra vadí. Děkuji, budu se snažit dál,“ uzavřel. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: nab

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…