Kandidáta na ministra práce zasáhla tragédie. Bratr spáchal sebevraždu

11.01.2014 7:40

Kandidát na ministra práce a sociálních věcí Petr Krčál se v pátek nezúčastnil klíčového jednání v Lidovém domě. Zasáhla ho totiž tragédie, jeho bratr Jiří podle serveru Týden.cz spáchal sebevraždu. Údajně se oběsil na stromě.

Kandidáta na ministra práce zasáhla tragédie. Bratr spáchal sebevraždu
Foto: Hans Štembera
Popisek: Soumrak, ilustrační foto

Petr Krčál se tak jednání v sídle ČSSD neúčastnil. Tam se však ihned začalo spekulovat, proč nedorazil a zda není ohrožena jeho účast ve vládě Bohuslava Sobotky. To však později zdůvodnil sám radní kraje Vysočina Krčál. „Ano, dopolední schůzky jsem se nezúčastnil. Stala se mi velmi smutná osobní událost v rodině. Víc se k tomu nechci vyjadřovat,“ sdělil serveru Týden.cz.

Krčál je členem sociální demokracie od roku 1996. Byl čtyři roky asistentem poslance ČSSD Karla Černého, působil jako tajemník a poradce na Ministerstvu obrany a také jako krajský volební manažer ČSSD. Nyní je horkým kandidátem na post ministra práce a sociálních věcí.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jno

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Blyatmobil.“ Ruský vynález se chytil. Odhalil ukrajinskou slabinu

21:33 „Blyatmobil.“ Ruský vynález se chytil. Odhalil ukrajinskou slabinu

Ruským tankům nazývaným „blyatmobiles“ nebo „želví tanky“ či „bitevní stodoly“ se dostává pozornosti…