Když Bárta povede stranu, budu místopředseda, řekl John

28.03.2011 13:47

Dosavadní šéf Věcí veřejných Radek John vítá kandidaturu ministra dopravy Víta Bárty na post předsedy strany. On sám by ani v případě své prohry neměl problém s Bártou i nadále spolupracovat.

Když Bárta povede stranu, budu místopředseda, řekl John

„Velmi to vítám. Vyhlásil jsem, že každý kandidát musí vyhlásit vizi směřování VV na další dva roky a každý kvalitní kandidát znamená kvalitní vizi. Zároveň ale vyzývám i ostatní osobnosti, aby šly do volby - například místopředsedkyně Karolínu Peake a Kateřinu Klasnovou," řekl John deníku Právo.

Dodal, že Věci veřejné jsou otevřená strana a i pro neúspěšné kandidáty na předsedu bude účast ve volbě znamenat vítané zviditelnění. Nový předseda si totiž bude muset sestavit svůj tým.

Místopředseda má víc klidu

„Řekl jsem, že společně s vizí by každý kandidát měl představit svůj tým, své místopředsedy. Od začátku říkám, že pokud budu zvolen, Vít Bárta bude v mém týmu. Bude místopředsedou stejně jako Karolína Peake a Kateřina Klasnová," slíbil na závěr rozhovoru Radek John a poznamenal, že post místopředsedy, který by v případě Bártovy výhry jistě obsadil, mu přijde jako daleko pohodlnější pozice, než jakou má v současnosti.

Čtěte také:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jac

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Blyatmobil.“ Ruský vynález se chytil. Odhalil ukrajinskou slabinu

21:33 „Blyatmobil.“ Ruský vynález se chytil. Odhalil ukrajinskou slabinu

Ruským tankům nazývaným „blyatmobiles“ nebo „želví tanky“ či „bitevní stodoly“ se dostává pozornosti…