Klausovský katolík: Pochod gayů je jako vpád sovětských vojsk

11.08.2011 19:10

Michal Semín vidí ve festivalu Prague Pride „další srpnovou intervenci“. Nejde mu ale o akci samotnou, jako o zapojení zahraničních velvyslanců do podpory festivalu.

Klausovský katolík: Pochod gayů je jako vpád sovětských vojsk

„Nebojte se, invaze spřátelených vojsk tentokrát nehrozí. To se jen jejich velvyslanci usnesli, že je třeba z důvodu nebezpečí plíživé kontrarevoluce, řízené prezidentem Klausem a jeho spojenci z Akce D.O.S.T., vyjádřit solidaritu s „hnutím leseb, gayů, bisexuálů a transsexuálů", pořádajícím na území hlavního města svůj pětidenní festival," pouští se do velvyslanců hned na začátku komentátor Michal Semín na svém blogu.

SLEDUJEME téma HÁJEK A HOMOSEXUÁLOVÉ  

Podporu festivalu Prague Pride vyjádřilo 13 ambasád a jejich iniciátorem byl podle Semína velvyslanec z USA Norman Eisen. „Ten, jenž radil Obamově administrativě v oblasti etiky, je tedy toho názoru, že si politickou podporu zasluhují akce, jakými jsou „gay rychloseznamka", „kožená zóna", „noční prohlídka gay barů", „Transgenderuj mně" či „Pomiluj všechny, posluž všem"," kritizuje některé akce pořádané v rámci festivalu.

Celý text Michala Semína ZDE

Semín také poukazuje, že jedna z doprovodných akcí se dokonce koná na americkém velvyslanectví. Za vším ale vidí „misi Hillary Clintonové", americké ministryně zahraničí. „V té souvislosti se nezapomněla pochlubit, jak se jí podařilo zajistit účast extravagantní Lady Gaga na festivalu EuroPride 2011, pořádaném přímo za branami Vatikánu," kritizuje dál zahraniční politiku USA.

Michal Semín na ParlamentníchListech.cz:
Klausovský katolík udeřil: Halík je kacíř

„USA se tak dnes bok po boku s Evropskou unií podílejí na odstraňování společenských norem, odvozených od křesťanských kořenů naší kultury," uzavírá Semín. Podle něj se akorát USA, která prý stojí v čele velvyslanců podporujících Prague Pride, spojila se světem pop kultury a liberálními médii.

Čtěte více:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: pan

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Vítku, to nebylo dobrý.“ Rakušan před spaním pořádně uklouznul

10:30 „Vítku, to nebylo dobrý.“ Rakušan před spaním pořádně uklouznul

Stovky muslimů v sobotu demonstrovaly v německém Hamburku na akci svolané islamisty a za pokřiků „Al…