Kolář junior, pražský starosta, se zase předvedl. Skoupil noviny s Babišem a rituálně je spálil

15.07.2018 8:37

Obsah sobotního vydání deníku Mladá fronta Dnes nerozdýchal starosta Prahy 6 za TOP 09 Ondřej Kolář, syn Petra Koláře, bývalého diplomata, který je nyní spojován především s neziskovou organizací Evropské hodnoty. Skoupil proto několik výtisků a oznámil, že je hodlá na protest nekompromisně spálit nad vlastnoručně založeným ohněm. Podle jeho slov jej nejvice vytočil rozhovor s majitelem listu Andrejem Babišem vypovídající o tom, že komunisti jsou fajn, normální stranou, jejíž účast ve vládě je velmi dobrá. Upozornil na to server Forum24.cz.

Kolář junior, pražský starosta, se zase předvedl. Skoupil noviny s Babišem a rituálně je spálil
Foto: Hans Štembera
Popisek: Ondřej Kolář

Neskončilo to však jen u pálení novin. Své rozhořčení starosta Prahy 6 dal na odiv i na sociální síti Facebook. „Dneska ráno jsem dostal pěkně studenou sprchu. Kamarád mi poslal fotku titulní stránky Mf Dnes. Často mi posílá různé fóry, tak jsem si myslel, že i tohle je vtip. Ale nebyl. Tak jsem šel do nejbližšího obchodu a koupil všechny mladé fronty, co tam měli. Večer budeme opékat buřty, tak toho bude dost na podpal,“ napsal Kolář.

Původní zdroj ZDE

Skoupením tolika výtisků prý následně došel i k myšlence, že je možná škoda jakou spoustu lidí tím ochudil o příležitost přečíst si, co že to máme v čele téhle země za člověka. „Dozvěděli by se třeba, že za to, že rehabilitoval bolševika, je zodpovědná hlavně ODS. No, Odeeska sice udělala po volbách chybu, ale do vlády si komanče vzal Babiš, ne Fiala,“ zdůraznil a dodal, že to už mu nikdy nikdo, ani sebelepší marketér, neodpáře.

„Ale co. Večer bude oheň! Snad jen ty buřty nebudou karcinogení,“ napsal Kolář a připojil fotografii již nachystaného ohniště.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: nab

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…