Letná? Jiří Ovčáček šokuje: Možná vstoupí do politiky

23.06.2019 19:55

Hradní mluvčí Jiří Ovčáček se dnes rozhodl rázně vyslovit. Protesty na Letné, kterých se účastnily statisíce lidí, jej přiměly k tomu, že zvažuje vstup do aktivní politiky. Uvedl to v jedné z diskusí na sociální síti.

Letná? Jiří Ovčáček šokuje: Možná vstoupí do politiky
Foto: Archiv PLTV
Popisek: Jiří Ovčáček v pořadu Horké téma

„Jestli na podzim sáhnou k násilným protestům, provedu mocnou pomstu. Oznámím vstup do aktivní politiky po ukončení mandátu pana prezidenta v roce 2023. A možná i dříve,“ uvedl na adresu demonstrujících Jiří Ovčáček. „Je neděle, den Páně. A to jest nutno dělat lidem radost,“ dodal poté dále v diskusi.

Na svém facebookovém profilu dále sdílel otevřený dopis všem, kdo jsou podle něj mlčící většinou, a dnes tedy nemanifestovali proti výsledku svobodných voleb. „Z osobních rozhovorů s mnohými z vás i z vašich e-mailů a zpráv vím, že jste protesty Milionu chvilek znepokojeni, že se často cítíte aktivisty a novináři uráženi za svou svobodnou volbu a názor. Jako kdyby každý z milionů občanů České republiky volících Miloše Zemana a Andreje Babiše byl něco méněceného oproti ‚šlechtě‘ z Letné. Věřte, že tomu tak není,“ uvedl Ovčáček.

„Mohu s plnou odpovědností prohlásit, že pan prezident si váží každého z vás, nikým nepohrdá a nesnižuje vaše občanství a přínos pro tuto republiku. Ať jste mladým člověkem, mámou, tátou, seniorem nebo těžce pracujícím člověkem. Pan prezident je s vámi. A je Petrem – Skálou české svobody a demokracie. Nepřipustí, aby ulice rozhodovala za miliony a miliony lidí. V demokracii rozhodují svobodné volby. Alfa a omega každé opravdu svobodné společnosti. Jsme s vámi, buďte s námi!“ uzavřel svůj dopis Ovčáček.

„?O co reálně kráčí na Letné? ?Vůdce Milionu chvilek nenávisti:? ?Pokud by opozice složila vládu bez hnutí ANO, tak by to bylo ideální. Podporuji tento záměr,“ uvedl také Ovčáček.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

22:30 Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

Víte, že konferenci konzervativců Viktora Orbána nebo Nigela Farage zakázal v Bruselu komunální star…