Lipavský v helmě? Ivan Vyskočil se válí smíchy: Málem mi to utrhlo bránici. Před takovým bohatýrem by Rudá armáda prchla

13.02.2022 9:20 | Komentář

NEDĚLNÍ RÁNO S IVANEM VYSKOČILEM „Králem komiků se stal náš statečný ministr zahraničí. Jsem si jistý, že po spatření takového bohatýra by Rudá armáda v hrůze prchala až do Vladivostoku,“ směje se v reakci na fotku ministra Lipavského na Ukrajině herec Ivan Vyskočil. Ten se ve své pravidelné rubrice rozhodl rozebrat komentáře směřované především na Rusko. Nechybí rozhlasový komentátor Černý, ani „Ondřej Kolář, známý to vítěz se sochou“. Tomu vzkazuje: „Do ozbrojeného konfliktu ať si jde sám.“ A jmenuje, koho si může vzít s sebou.

Lipavský v helmě? Ivan Vyskočil se válí smíchy: Málem mi to utrhlo bránici. Před takovým bohatýrem by Rudá armáda prchla
Foto: Repro Youtube
Popisek: Herec Ivan Vyskočil

„Ta dnešní vládní a spřízněná garnitura nás nenechá chvíli v klidu a dává si záležet na tom, abychom se dostatečně pobavili,“ říká na úvod Ivan Vyskočil a hned vypočítává. „Vždy spolehlivý chrlič kravin je poslanec Laudát. Jeho výroky, to ani nelze opakovat. Ale každý jeho projev, vždy hlavně nemilosrdná kritika Babišovy vlády nebo pana prezidenta, působí, jako že se mu v hlavě zbláznily míchaný vejce,“ směje se a s notnou dávkou ironie pokračuje: „Některé výroky fundovaných hlav také zaslouží pozornosti. Například politický komentátor Černý v rozhlasovém pořadu Jak to vidí uvedl na pravou míru ty nehorázné pomluvy, co šíří Ruská federace. Rusko se cítí ohroženo stále se zvyšujícím obkličováním svého území základnami NATO. Pan Černý nás hňupy nevědomé poučil, spoléhaje zřejmě na nízkou inteligenci nás kmánů, že tomu není tak! Víme přece, že Rusko je největší země na světě, a tak není ani možné její hranice obklíčit. Základny NATO jsou prý jen na nějakých utrápených 38 % hranic s Ruskem. Tak to mne uklidnilo a teprve teď vidím, jak si RF úplně zbytečně stěžuje. No řekněte sami. Zase jedna z dalších provokací Vladimira Putina,“ zvedá oči v sloup nevěřícně herec.

Výživné výroky ministra Kupky a plamenné projevy „Pekari-A“

Ivan Vyskočil se ve svém komentáři rozhodl podívat i na další „aktéry“ naší politické scény. „Pan Kupka po celou dobu svého působení v politice dělá dojem, že je nutné míti přehled o veškerém dění. Spadne-li ve Stromovce list, s účastným pochopením se k tomu vyjadřuje vždy pan Kupka. Vysvětlí nám ubohým úplně všechno. Ale jeho výroky jako ministra jsou zvláště výživné:

„13. 11. 2021 Martin Kupka, ministr dopravy: Za vlády ANO se prakticky nepostavily nové dálnice!

13. 1. 2022 tentýž: Protože se významně rozšířila dálniční síť, musíme zdražit dálniční známky!

Patrně tu dálniční síť rozšířili za ty tři měsíce, co jsou u vlády. Obdivuhodné. K tomu není třeba co dodat,“ žasne Ivan Vyskočil a dodává:

„Co samozřejmé spolehlivě pobaví, jsou plamenné projevy paní Pekari-A, vždy plné demokratické tolerance a pochopení, ale hlavně havlovské pravdy a lásky.“

Vyzbrojený Jouda, vítěz zápasu se sochou

„Ale králem komiků se stal náš statečný ministr zahraničí. Jeho úžasná fotografie válečníka v helmě a neprůstřelné vestě nás doopravdy pobavila. To mu snad novináři museli udělat schválně. Pohled na toho vyzbrojeného Joudu mi málem utrhl bránici a nejsem sám... Jsem si jistý, že po spatření takového bohatýra by Rudá armáda v hrůze prchala až do Vladivostoku,“ směje se Ivan Vyskočil.


Jan Lipavský v ochranné helmě během návštěvy Ukrajiny. (Screen: ČT)

Anketa

Je dnešní situace Ukrajiny stejná jako situace Československa roku 1938?

hlasovalo: 48687 lidí
„Do toho burcoval Ondřej Kolář, známý to vítěz zápasu se sochou. Dle něj gesta, jako prezidenta Macrona, prý nestačí. Za EU by měl jednat jeden člověk určený, který by měl držet linku celé EU. (Patrně myslel, že určený by měl být nejspíše on.) Také dodal, že je třeba Rusku ukázat, jak to myslíme vážně a jsme odhodláni ke všemu, i třeba k ozbrojenému konfliktu. Pan Kolář poněkud nesmyslně hovoří za nás. Do ozbrojeného konfliktu, ať si jde sám! A vezme si s sebou i ty ostatní hrdiny. Lipavského (ten již je i ustrojen), Pekari-A, Langsádlo i ministryni Černochovou. Případně i Bartoška, Halíka i Topolánka. Ale napřed si, pane Koláři, pusťte třeba dokument o Stalingradu. To by nebylo jako bojovat se sochou, kde jste prokázal nejvyšší statečnost. Pozor. Tohle by mohlo bolet. Vezměte s sebou ještě Řeporyjce v obrněné motokáře a hurá na ně. Ale český národ laskavě do takové hovadiny, která vám straší v hlavě, netahejte!“ vzkazuje herec a bez servítků dodává:

„Od doby, co má slepenec ve Sněmovně převahu, jsou arogantní, velkohubí a žijí s pocitem ředitelů zeměkoule, kteří mohou všechno. Zcela zapomněli na to, že ve volbách NEZVÍTĚZILI. Jen dali dohromady Pětikočkopes s více hlasy! A je jen otázka času, jak dlouho si to nechá český národ líbit?“ zamýšlí se Ivan Vyskočil a na závěr podotýká:

„Kdyby tohle všechno nebylo k pláči, byla by to opravdu veliká sranda. Zdravím čtenáře.“

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: David Hora

Ing. Věra Kovářová, MIM byl položen dotaz

Důchodová reforma

Tvrdíte, o důchodové reformě jednáte i s laickou veřejností. Jak? Kde? Jsem si ničeho takového nevšiml. A myslíte, že má smysl schvalovat něco, na čem se aspoň z větší části neshodnete s opozicí? K čemu reforma, kterou jiná vláda zase zruší, což už se stalo? Nebylo třeba chybou, že jste s opozicí ne...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vyoral natřel ODS. Co vyvedli u památníku, už bylo moc

16:10 Vyoral natřel ODS. Co vyvedli u památníku, už bylo moc

PÁTEČNÍ ZÚČTOVÁNÍ TOMÁŠE VYORALA – „Outfit soudružky Černochové, jakkoliv nevhodný pro danou chvíli,…