Lži. Ale Fiala už si to moc neužije. Holec vyložil zlé věci

21.07.2022 8:17 | Ze sítí

Komentátor Petr Holec to na streamu opět pořádně rozjel. Konstatoval, že na podzim možná čeká vládu Petra Fialy (ODS) úplný konec a Fiala si tak podle Holce to premiérování moc neužije. Alespoň ne premiérování v Česku, protože prozatím podle komentátora vystupoval jako premiér Ukrajiny. Ale Holec toho po dovolené řekl ještě mnohem víc. Vzal si na paškál i předsedu STAN Víta Rakušana, europoslance Jiřího Pospíšila (TOP 09) i Evropskou unii a Německo.

Lži. Ale Fiala už si to moc neužije. Holec vyložil zlé věci
Foto: Reprofoto: YouTube
Popisek: Petr Holec

„Řekl bych, že tahle vláda je na podzim na ručník do ringu, ale možná i na konec,“ začal zostra a hned připomněl kauzu hnutí STAN, respektive kauzu pánů Petra Hlubučka a Michala Redla. Holec konstatoval, že Rakušan celou tu kauzu zastřešil. „On to celé zastřešil, to zločinecké spolčení a organizovaný zločin,“ konstatoval.

Kroutil hlavou také nad tím, že se exposlanec Jan Farský z USA přihlásil o to, že chce dál zůstat ve vedení hnutí. Podle Holce měl Farský poté, co se nechal zvolit poslancem a pak chtěl odjet do USA, říct politice sbohem.  

„Každopádně STAN nás všechny baví. Já musím klukům ze STAN poděkovat. Tohle už jsme tady dlouho neměli,“ poznamenal Holec.

Připomněl ještě kauzu starosty Poděbrad Jaroslava Červinky, který již není členem STAN, ale v nadcházejících komunálních volbách bude kandidovat na samostatné kandidátce. Ze STAN zmizel kvůli své historce, ve které naznačil, že „by se Romové měli střílet“.

Pak uhodil na premiéra Petra Fialu.

„Já jsem si furt říkal, kdy se Petr Fiala ujme premiérování země. Já ho pořád nevidím jako premiéra. Možná premiéra Ukrajiny, ale Česka rozhodně ne. Máme tady další velmi negativní a zlý údaj. Inflace ještě není u konce, teď překonala 17 procent. A já si vždycky, když inflace dál roste, vzpomenu na pyšná slova Petra Fialy (ODS), že naše vláda je jediná, která umí s inflací bojovat. A vždycky když je nějaký problém, tak Fiala přednese ten svůj ukrajinský projev. Pořád jede v tom vlaku a drncá do Kyjeva. Tak si říkám, že proč ne, ale to bych teda čekal, že si Fiala koupí ten sociální smír doma, ale ne,“ kroutil hlavou Holec.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Ukrajina (válka na Ukrajině)

Zprávy z bojiště jsou v reálném čase těžko ověřitelné, ať již pocházejí z jakékoliv strany konfliktu. Obě válčící strany z pochopitelných důvodů mohou vypouštět zcela, nebo částečně nepravdivé (zavádějící) informace.

Redakční obsah PL pojednávající o tomto konfliktu naleznete na této stránce.

autor: mp

Tomio Okamura byl položen dotaz

bydlení

Stát musí převzít plnou odpovědnost za bytovou politiku a zajistit pro mladé lidi dostatečné kapacity cenově dostupného bydlení. Co touto vaší větou přesně myslíte? A jaká cena za bydlení je podle vás v pořádku? A jak byste řešili problém, že na řadě míst, kde je největší poptávka po bydlení, není u...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vzpoura proti Leyenové: Chce z ČR „páreček“, ne Síkelu. Zlost. I Vondra dupnul

17:40 Vzpoura proti Leyenové: Chce z ČR „páreček“, ne Síkelu. Zlost. I Vondra dupnul

Předsedkyně Evropské komise (EK) Ursula von der Leyenová s českou nominací ministra průmyslu a obcho…