Miloši, neschovávejte se, slezte z toho lustru. Topolánek se do prezidenta pustil na Facebooku

01.01.2018 14:48

Prezidentský kandidát Mirek Topolánek vyzval na facebookovém profilu svého soupeře, prezidenta Miloše Zemana, aby se neschovával.

Miloši, neschovávejte se, slezte z toho lustru. Topolánek se do prezidenta pustil na Facebooku
Foto: Hans Štembera
Popisek: Mirek Topolánek při rozhovoru pro PL

„Ve sváteční čas se sluší popřát šťastný nový rok i politickému soupeři, a tedy tak činím. Co se ale nesluší, je schovávat se v čestném souboji za Jiřího Ovčáčka. Miloše Zemana jsem si vždy vážil za to, že se nebál jít do ostrých politických střetů. Spolu s přáním mu tedy adresuji i tuto výzvu, aby se přestal bát a šel do toho stejně otevřeně jako já,“ napsal Topolánek.

„Šťastný nový rok a – slezte z toho lustru, Miloši, vidím vás!“ dodal posléze.

Topolánek se včera účastnil silvestrovského srazu Čechů, Moravanů, Slezanů a Slováků na Velké Javořině. „Sice dnes bylo počasí, že by ani psa nevyhnal, ale slivovička nás zahřála,“ pochválil si Topolánek a připil na zdraví a šťastný nový rok 2018. 

Den před silvestrem pak Topolánek strávil rovněž na horách. „Jsem rád, že se mi podařilo udělat si čas na návštěvu Pece pod Sněžkou. Jako mladý jsem totiž sjížděl s kamarády hlavně Jeseníky a Tatry. A musím říct, že české hory se s přehledem vyrovnají těm zahraničním. Naprosto parádně jsem si se synem zalyžoval!“ poznamenal Topolánek.

Celý příspěvek Mirka Topolánka:

Miloši, neschovávej se!

Ve sváteční čas se sluší popřát šťastný nový rok i politickému soupeři, a tedy tak činím. Co se ale nesluší, je schovávat se v čestném souboji za Jiřího Ovčáčka. Miloše Zemana jsem si vždy vážil za to, že se nebál jít do ostrých politických střetů. Spolu s přáním mu tedy adresuji i tuto výzvu, aby se přestal bát a šel do toho stejně otevřeně jako já. Šťastný nový rok a - slezte z toho lustru, Miloši, vidím vás!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…