Paroubek se potil v igelitovém overalu v masokombinátu

07.05.2010 22:05

Jiří Paroubek už nejezdí na mítinky na náměstí, přešel ke kontaktní kampani. V pátek navštívil masokombinát Kostelecké uzeniny na Vysočině.

Paroubek se potil v igelitovém overalu v masokombinátu

Šéf ČSSD se zapotil hned na začátku své návštěvy při oblékání overalu z umělé hmoty. Na samotné půdě továrny se ale vzápětí cítil ve svém živlu a probíral všechna témata předvolební kampaně.

Pracovníci masokombinátu se podle serveru Novinky.cz zajímali například o to, zda má Česká republika pomoct krachujícímu Řecku.

"Mám-li být upřímný, tak jedna věc je evropská solidarita, druhá věc je, že já to vidím spíš tak, že je to spíše věcí Evropské měnové unie. Kdyby došlo k pádu eura, tak by to byla katastrofa pro evropské hospodářství a samozřejmě i pro korunu," začal vysvětlovat.

Pokud Řecko přistoupí na všechny podmínky, Paroubek se pokytnutí pomoci Unie nebrání.

"Jejich sociální systém je bohatý. Nedokážu si představit, že bychom jim pomáhali za situace, kdy důchodci pobírají 13. důchod ve výši asi 60 tisíc korun," povzdych si.

"Není ale možné po nás chtít pomoc, když parametry našeho života jsou podstatně jiné než ty, ve kterých žijí Řekové," uzavřel téma.

Více: Paroubek (ČSSD): Svátek práce není přežitek

Foto: Hans Štembera

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: par

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Důchodce, který „uvěřil“. Nechtějte vědět, co za chvíli poběží na ČT

7:15 Důchodce, který „uvěřil“. Nechtějte vědět, co za chvíli poběží na ČT

Zmatený důchodce, který uvěřil fake news o atomové válce a chodí po městě v atombordelu. To je hlavn…