Paroubek už nerozhoduje. Ústečtí ho nepustili do zasedačky

07.02.2011 15:22

Jiří Paroubek chtěl v pondělí uspořádat tiskovou konferenci tak, jako ji pořádá každé pondělí. Jeho kolegové z ústecké stranické buňky ho ale nepustili do zasedací místnosti.

Paroubek už nerozhoduje. Ústečtí ho nepustili do zasedačky

"To je asi to modernizační úsilí pánů Fišery a Housky," utrousil podle serveru iDNES.cz Paroubek na adresu nového krajského předsedy Arno Fišery, který v čele ústecké ČSSD nahradil Paroubkova známého Petra Bendu, a vlivného sociálního demokrata Romana Housky.

"Je to pokus, který hraničí s blbostí. Když někam napíšu, že mně to zakázali, spíš to podnítí zájem. Nechápu, proč to dělají," zamyslel se Paroubek.

Paroubek ztrácí moc

Paroubek posunul svou tiskovou konferenci o patro výš, zavření zasedací místnosti má spíš symbolický význam. Kolegové tak zřejmě dali Paroubkovi najevo, že v Ústeckém kraji ztrácí moc.

"Soukromé tiskovky si může kdokoliv dělat každý den, ale na své půdě. My chceme v tiskovkách v krajském sídle ČSSD udělat systém, aby bylo jasné, k jakému jsou tématu, a aby na otázky odpovídali představitelé krajského výkonného výboru," řekl předseda Fišera. "Budova ČSSD zkrátka není území, kde si může každý dělat, co chce."

Čtěte:

S mou izolací jste to udělali hezky, vzkazuje straníkům Paroubek

Hašek útočí na Paroubka: Tak kde jsou ti Marťani?

Fámy o ParouStraně? Haškovci netuší, Rath čuje tvrdíkovinu

Foto: Hans Štembera

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: par

Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová byl položen dotaz

svobodná média

Dobrý den, fakt byste za obálku na časopisu, která nikoho neuráží někoho hnala k soudu? Kde je pak nějaká svoboda? A třeba Respekt je známý svými obálkami, kde jsou často i karikatury a je používána nadsázka, někdy i černý humor. To jste se už všichni politici zbláznili, že byste chtěli zasahovat do...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zakázaná akce dvojky Konečné vyjasněna. A je to ještě vážnější

17:30 Zakázaná akce dvojky Konečné vyjasněna. A je to ještě vážnější

Po zrušené akci ve Starém Plzenci vystoupil právník Ondřej Dostál, číslo 2 na europarlamentní kandid…