Petr "demolínek" Dolínek má zálusk na další funkci. Jeho kolegové nám to poslali černé na bílém

14.06.2018 14:40

Petr Dolínek, poslanec, donedávna místopředseda ČSSD, zastupitel hl.m. Prahy a náměstek primátorky Krnáčové, by rád ke svým funkcím ještě další přibral. I přesto, že je často kritizován za kumulaci funkcí, má zálusk dostat se opět do zastupitelstva na Praze 6, kde již před čtyřmi roky figuroval. Redakci na to upozornili sami zástupci ČSSD.

Petr "demolínek" Dolínek má zálusk na další funkci. Jeho kolegové nám to poslali černé na bílém
Foto: Hans Štembera
Popisek: Petr Dolínek

V podzimních volbách bude tedy Dolínek na kandidátní listině jak pro volby do pražského magistrátu, tak pro volby na radnici Prahy 6. ParlamentníListy.cz mají k dispozici zápis konference místních organizací ČSSD Praha 6 a také zápis konference sdružení MO ČSSD Praha 6. Zajímavostí je, že v usnesení číslo 8 je schválena kandidátka, ve které je Petr Dolínek. Zároveň ale v usnesení číslo 3 z konference MO ČSSD Praha 6 je Petr Dolínek zvolen jako předseda mandátové a volební komise.

 
 
To znamená, že předseda volební komise Petr Dolínek dohlížel na konferenci ČSSD v Praze 6 nad volbami své vlastní osoby a nechal se zvolit na kandidátní listinu pro volby do MČ Prahy 6.
 
 
 
Aby toho nebylo málo, tak v ten samý den proběhla obvodní konference ČSSD Praha 6, kde byl Dolínek zvolen opět předsedou tzv. pracovní komise konference a navíc se nechal nominovat za delegáta na prvním místě pro volby do zastupitelstva hl. m. Prahy.
 
Těžko lze s jistotou říci, proč Petr Dolínek tolik touží po nových a nových funkcích. Snad ne proto, aby se zapomnělo na jeho přezdívku "demolínek", kterou získal za svou vášnivou obhajobu demolice Libeňského mostu.  
 
 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: B. Richterová a T. A. Nový

RNDr. Luděk Niedermayer byl položen dotaz

bezpečnost EU

Z čeho jste nabyl dojmu, že EU zvládá řešit otázku bezpečnosti? Máte pocit, že si dokázala dobře poradit s migrační krizí, a že je připravena na tu další?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vyoral natřel ODS. Co vyvedli u památníku, už bylo moc

16:10 Vyoral natřel ODS. Co vyvedli u památníku, už bylo moc

PÁTEČNÍ ZÚČTOVÁNÍ TOMÁŠE VYORALA – „Outfit soudružky Černochové, jakkoliv nevhodný pro danou chvíli,…