Před lety Zemana v penzionu odmítli, nyní ho zvou na besedu. I nadále však netají, že se za něj stydí

07.01.2018 9:12

Před čtyřmi lety majitelé penzionu Modřín v krkonošské Velké Úpě odmítli pohostit hlavu státu Miloše Zemana. Tvrdili, že dělá zemi ostudu. Nyní server Aktuálně.cz přináší zprávu, že manželé Pallovi prezidenta Miloše Zemana pozvali, aby po prvním kole prezidentských voleb přijel na debatu se svým vyzyvatelem.

Před lety Zemana v penzionu odmítli, nyní ho zvou na besedu. I nadále však netají, že se za něj stydí
Foto: Twitter J. Ovčáčka
Popisek: Prezident Miloš Zeman

Ondřej Palla, jenž Zemana chce pozvat na besedu, uvádí, že cílem jeho kroku je zakopat válečnou sekeru a ukázat, že i současné rozdělení Česka lze překonat. „Manželka by napekla koláče, becherovku také máme,“ podotkl Palla. V jeho restauraci přitom nechybějí tibetská vlajka, podobizna Karla Schwarzenberga či Václava Havla.

Aby však nedošlo k mýlce. Zemanovi Pallovi nefandí. Dokonce před pár dny nechali umístit na železný most v Horním Maršově poutač s nápisem Stydím se za svého prezidenta. Vadí jim totiž, jak Zeman zemi přibližuje Rusku a Číně. Palla by si přál zvolení Jiřího Drahoše, jeho žena fandí Mirku Topolánkovi.

Původní text ZDE.

„My jsme oba takoví havlovci, a když vidíme, kam vede rozdělení v mém rodném Polsku a jak už to začíná i tady, jsme z toho smutní,“ říká Agnieszka Pallová serveru Aktuálně.cz důvod, proč se rozhodli k organizaci diskuse.

Sejmutí nápisu v Horním Maršově pak manželé plánují až tehdy, jak by dopadla případná debata a jaké skutečné kroky by Zeman učinil. Palla pak popírá, že by mu šlo jeho krokem o publicitu jeho penzionu. „Hostů máme dost a neděláme vše jen pro peníze,“ ukončil muž, jenž se po minulém odmítnutí pohostit Zemana dočkal řady kontrol. Pallová byla dokonce na výslechu u policie kvůli podezření z podněcování k nenávisti vůči skupině osob nebo k omezování jejich práv a svobod. 

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…