Při odhánění Matoviče se bokem dělo toto. A teď přišel dojezd

13.09.2023 12:32 | Monitoring

Zatímco se někdejší expremiér a šéf hnutí Obyčejní lidé a nezávislé osobnosti Igor Matovič pral s exministrem vnitra Robertem Kaliňákem, šéf strany Směr-sociální demokracie Robert Fico vyčkával, co se před jeho zraky odehraje. K celému incidentu totiž došlo právě na tiskové konferenci strany Směr, týkala se migrace. Sám se vyjádřil až na sociální síti po skončení brífinku.

Při odhánění Matoviče se bokem dělo toto. A teď přišel dojezd
Foto: Reprofoto: Facebook
Popisek: Rvačka mezi Igorem Matovičem a Robertem Kaliňákem

Předseda Směru Robert Fico se snažil prezentovat své názory na veřejnosti, když se za ním objevil automobil s reproduktory a v něm někdejší premiér a šéf hnutí Obyčejní lidé a nezávislé osobnosti Igor Matovič. Ten označil představitele Směru za mafiány a bastardy. K němu do auta si to přišel vyřídit exministr vnitra Robert Kaliňák (Směr-SD)

„Vypadni, vypadni,“ křičel Matovič. „Běž pryč, nechytej to, je to náš majetek, běž pryč,“ křičel Matovič na Kaliňáka a pokračoval i ve výkřicích do mikrofonu. „Kaliňák – mafián. Běž do prdele, zloději,“ křičel. „Běž do prdele, Kaliňáku. Vy jste zničili Slovensko,“ křičel dál Matovič.

Následně se oba muži začali rvát, když Kaliňák se drápal na Matoviče do vozu, až ten spustil klakson. „Pusť to, ty hajzle, to je můj majetek,“ křičel Matovič. Kaliňákovi přišli na pomoc další spolustraníci, jeden z nich pak dal Matovičovi z venku dovnitř otevřeným okénkem pěstí. „Hajzlové špinaví,“ křičel Matovič. Poté již zasáhla městská policie.

Robert Fico stál ke rvačce otočený zády a čekal, jak dopadne. Foto: Facebook

„Musím se zastat mých kolegů, kteří poté, co přišel Matovič provokat na naši tiskovou konferenci, udělali s ním pořádek. Matovič dostal to, pro co si přesně přišel. Když jsem byl na vojně, tak mě vždy učili, že s debilem, bláznem, se nedá vyjednávat a že jedna facka je lepší než třicet minut vyjednávání. Je mi jen líto, že nedostal mokrou rukou, protože by to byla vodoléčba,“ podotkl.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Vanda Efnerová

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Uživateli nejlépe hodnocený komentář

xxx, Uživatel se přihlásil ke kodexu Dobré DiskuseMartin23 , 13.09.2023 15:37:06
Narušení cizí akce je přestupek podle zákona o právu shromažďovacím. § 14 Přestupky fyzických osob (1) Fyzická osoba se dopustí přestupku tím, že e) brání účastníkům shromáždění ve splnění účelu shromáždění nepřístojným chováním, nebo f) neoprávněně úmyslně brání jinému v podstatném rozsahu ve výkonu práva shromažďovacího. ++++ Toto se jednoznačně stalo v případě akcí prezidenta Zemana, bývalého premiéra Babiše. Svazáci mají pocit, že pískat na cizí akci je jejich právo. Omyl. jejich právo si je udělat svou akci a tam si mohou dělat, co chtějí a potřebují. Narušování cizí akce je přestupek a policie to měla řešit. Ale asi tady byla jiná objednávka.

|  15 |  0

Další články z rubriky

Čína Rusko prohrát nenechá. Nechce v tom být sama, myslí si komentátor

18:55 Čína Rusko prohrát nenechá. Nechce v tom být sama, myslí si komentátor

Globální šachovnice je v současné době rozehraná na velmi nebezpečnou hru. USA chtějí Čínu donutit, …