Říjnové volby do Poslanecké sněmovny budou klíčové, tuší předseda SPD

08.02.2021 19:42

„V EU je miliony nelegálních islámských a afrických migrantů. Co s tím ale dělat teď, když už ten problém vznikl? Bohužel současná Babišova vláda hnutí ANO, ČSSD a KSČM naopak buduje na našem území nová migrační centra a dokonce platí z veřejných peněz politické neziskové organizace, například Organizaci pro pomoc uprchlíkům, které otevřeně podporují migraci do České republiky," uvedl na facebooku předseda SPD Tomio Okamuru a nabídl hned několik řešení.

Říjnové volby do Poslanecké sněmovny budou klíčové, tuší předseda SPD
Foto: Hans Štembera
Popisek: Předseda SPD Tomio Okamura

Podle něj je třeba chránit naše hranice, odmítnout přerozdělování imigrantů, kvóty a jakoukoli legalizaci nelegální migrace, zakázat propagaci nenávistného islámu. „Islám u nás nesmí zakořenit v jakékoli podobě. A nelegální imigranty deportovat pryč z Evropy. Teroristy zavřít na doživotí. Tím skutečně systémovým řešením je ale vystoupení z EU a vlastní azylová a migrační politika,“ soudí Okamura.

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec


Velkým nebezpečím jsou z tohoto pohledu prý říjnové volby do Poslanecké sněmovny. Nově vzniklé předvolební koalice představily svůj volební program, a tak je již zcela jasno v otázkách přijímání migrantů do ČR a přijetí eura v ČR. „Koalice Pirátů a STAN bude prosazovat přijímání migrantů a potvrdila, že prosazují přijetí eura v ČR. Předseda Pirátů a lídr této koalice Ivan Bartoš se dokonce veřejně účastní akcí na podporu migrantů do ČR a fotografuje se před transparentem „Migranti vítejte“. A to samé prosazuje i další nově vniklá volební koalice ODS, KDU-ČSL a TOP 09, která jde také společně do voleb jako jeden subjekt. Poslanec TOP 09 Dominik Feri řekl: „Máme na to, abychom přijali čtyři tisíce uprchlíků“. K přijímání islámských migrantů do ČR opakovaně vyzývá se souhlasem vedení strany také poslankyně KDU-ČSL Michaela Šojdrová. A minulý měsíc řekl Miroslav Kalousek: „Naše koalice přispěje k zavedení eura.“ ODS s programem svých nových koaličních partnerů souhlasí,“ poznamenal Okamura.

Anketa

Mělo by Česko nasadit ruskou vakcínu Sputnik V ještě před jejím schválením orgány EU?

92%
8%
hlasovalo: 14311 lidí
Se zavedením eura souhlasí podle něj i premiér Andrej Babiš a dále připomněl, že europoslanci hnutí ANO hlasují v Evropském parlamentu aktivně pro přijímání migrantů z Afriky. „K euru řekl nedávno premiér Babiš: “Česko vstoupí do eurozóny až po reformě EU”, aniž by upřesnil, co má konkrétně na mysli tou “reformou EU”. Přijetí eura i přijímání migrantů prosazuje dlouhodobě také ČSSD. A jejich předseda Jan Hamáček dokonce aktivně z pozice ministra vnitra perzekvuje odpůrce migrace a islamizace. "Islám už v minulosti prokázal a prokazuje nadále, že má nezastupitelnou a nevyčíslitelnou roli ve vývoji lidské společnosti”, řekl přímo veřejně Jan Hamáček.“

Tím se podle Okamury ukazuje, že pokud zvítězí uvedené strany, tak zcela reálně hrozí přijímání migrantů a přijetí eura v ČR v příštím volebním období. „A opakovaně se potvrzuje, že hnutí SPD je jedinou parlamentní stranou, která je programově proti přijímání migrantů a eura v ČR, protože to není pro naši republiku a pro naše občany výhodné,“ dodává Okamura a připomíná, že SPD navrhlo ve Sněmovně již 14 krát referendum o vystoupení ČR z EU, aby sami naši občané mohli rozhodnout o své budoucnosti ve své zemi. Ostatní strany je ale pokaždé přehlasovali.

„V této souvislosti si vzpomínám na nedávné vyjádření Václava Klause ml. z Trikolóry, který řekl, že vystoupení z EU je dětinské a zopakoval tak slova svého otce. Trikolóra odmítá referendum a chtějí zrušit minimální mzdu, což způsobí příliv levných zahraničních dělníků a migrantů do naší republiky. Trikolóra také ve Sněmovně nehlasovala pro návrh SPD na zpřísnění trestů za týrání zvířat,“ dodal na závěr předseda SPD.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Barbora Richterová

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…