Takto se Babiš vypořádal s těmi, kteří na něho pískali na sletu v Edenu

06.07.2018 16:58

Premiér Andrej Babiš (ANO) se pro server Blesk.cz vyjádřil k pískotu, který se ozval z tribun poté, co ho starostka České obce sokolské Hana Moučková představila na XVI. všesokolském sletu v Edenu.

Takto se Babiš vypořádal s těmi, kteří na něho pískali na sletu v Edenu
Foto: Hans Štembera
Popisek: Prezident Miloš Zeman jmenoval vládu Andreje Babiše. Již podruhé

„Jsou to lidi, kteří mě nesnášejí, tak pískají. Další tleskali,“ uvedl premiér k halasu z tribun. Jak pak uvedl, byl tam již den předtím, a to s vládním zmocněncem pro sport Milanem Hniličkou, a lidé tehdy byli v pohodě. Zároveň dodal, že on sám Sokolu miliony na akci zařídil. 

  • Původní text ZDE

„Zasadil se o to, že akce mohla proběhnout na té úrovni. Měli jsme starosti, aby bylo zajištěné financování,“ podotkl Hnilička k Babišovým slovům. A zároveň dodal, že lidé mají právo pískat. 

„Rád bych se poklonil sokolům a jejich tradici. Jsou to frajeři a vlastenci. Na Velehradě se rozdával Babišův letáček, všichni brblali, ale nikdo nevystoupil a neřekl jasné slovo. Je Suis sokol.... I když jsem orel,“ zareagoval pak na pískot na Babiše exšéf TOP 09 Miroslav Kalousek.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

osobnosti ANO

Dobrý den, paní Dostálová, překvapil mě průzkum, podle kterého vás řada lidí nezná. Je pravdou, že já se o politiku dost zajímám a díky PL vás i znám. Ale napadá mě jedna věc, není chybou, že za ANO vystupují stále ti stejní? Babiš-Schillerová-Havlíček, občas vy nebo pan Nacher? Není potřeba, aby ge...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Protiústavní.“ Jana Zwyrtek Hamplová chce umlčení v Senátu hnát výš

21:30 „Protiústavní.“ Jana Zwyrtek Hamplová chce umlčení v Senátu hnát výš

Horní komora Parlamentu se rozhodla sněmovní verzi novely občanského zákoníku ohledně uzavírání part…