To je on. Imigrant, který je podezřelý ze znásilnění české dívky na Litoměřicku

20.06.2019 18:00

Server Novinky.cz ukázal čtenářům podobu muže, který se v tomto týdnu pravděpodobně dopustil znásilnění šestnáctileté dívky na Litoměřicku. Soud poslal zadrženého muže do vazby.

To je on. Imigrant, který je podezřelý ze znásilnění české dívky na Litoměřicku
Foto: hns
Popisek: Fotokoláž.

Muže černé pleti, který je podezřelý z toho, že se dopustil znásilnění šestnáctileté dívky na Litoměřicku, poslal ve čtvrtek odpoledne soudce Miroslav Kureš do vazby. Verdikt byl zdůvodněn obavou, že na svobodě by se mohl pokusit o útěk, protože není nijak vázán na Českou republiku, nebo by mohl opakovat trestnou činnost, ze které je podezřelý.

S vyšetřovateli podezřelý muž téměř nekomunikuje. Není jasné, ze které africké země pochází a který jazyk lze označit za jeho rodnou řeč. „Ani při výslechu nebylo konkretizováno, jestli se jedná o Afričana z Libye nebo z Mali. Tlumočník se s ním snažil hovořit arabsky, francouzsky, anglicky,“ uvedl soudce.

Je mu asi 30 let. Podle německé policie jde o neúspěšného žadatele o azyl, u něhož bylo v roce 2017 rozhodnuto, že se azylové ochrany v Německu nedočká. Do hledáčku německé policie se dostal pro možnou násilnou a majetkovou trestnou činnost.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…