Topolánek začal klopit: Kalousek? Víš h*vno! Vydírali mě. A ta k*kotina...

11.02.2020 10:14

Bývalý politik ODS Vlastimil Tlustý se před nedávnem vyjadřoval v Prostoru Ondřeje Tesárka (alias Bratříčka) o ODS a mluvil také o dobách, kdy byl ještě jejím poslancem a „potopil“ Topolánkovu vládu, založenou na přeběhlících z ČSSD. Obecně nemluvil o bývalém premiérovi příliš pochvalně. A Topolánek už se ozval na Twitteru. Tlustý prý lže, je ubožák a očišťuje se od „neodpustitelného selhání“. Ale do Topolánka začali rýpat další.

Topolánek začal klopit: Kalousek? Víš h*vno! Vydírali mě. A ta k*kotina...
Foto: Hans Štembera
Popisek: Mirek Topolánek při rozhovoru pro PL

„Já bych dokonce řekl, podvedla voliče a zneuctila program, nejenom že ho neplnila, ona šla proti tomu programu. To, co pak dělal pan ministr Kalousek, to bylo proti tomu programu,“ prohlásil Tlustý o Topolánkově vládě, která dle něho zradila voliče. Topolánka pak citoval z rozhovoru, že jednou řekl, že volebnímu programu nevěřil už ve volební kampani.

„Já jsem se proti tomu stavěl, říkal jsem, že to není možné, že předseda politické strany, která vyhraje volby s nějakým programem, že to nejde dohromady říkat, že jsem udělal blbej program, kterému nevěřil, ale vyhrál s ním volby.“ Následovala slova o tom, jak jemu zlikvidovali ekonomický program a Klausovi Topolánek celou ODS, kterou prý přiblížil Unii svobody.

Toho, co Tlustý řekl, už si všimnul bývalý premiér Topolánek. A neodpustil si komentář. „Kdyby náhodou někdo neuváženě hrábl do tohoto hnoje, tak vězte, že Tlustý lže asi 86x. Celou dobu jsem tohoto ubožáka nechával na pokoji, protože mi nestál za to. Programově očišťuje sám sebe a své neodpustitelné selhání,“ prohlásil o bývalém poslanci.

„No jo no, když vy jste se nesnášeli, aniž by to kdokoliv tušil, a ještě k tomu tě v Brně zaskočil svou Modrou šancí, kterou s nikým neprojednával. Chápu, že to se neodpouští,“ smál se Topolánkovi Petr Paulczyňski, jeden ze zakládajících členů ODS. Což si ovšem Topolánek nenechal líbit: „Nikdy žádnou Modrou šanci nepřipravoval. V Brně zatloukl rudé hřebíky do modré rakve s kokotinou obřích rozměrů a všechny podrazil. Užil si ovace vestoje, ale pro relevantní ekonomy v ODS byl tím momentem mrtvý. To přece nebylo o mně,“ bránil se.

A bývalý člen ODS provokoval dál otázkou: „Relevantní ekonomy v ODS? Tak proto jsi udělal ministrem financí Kalouska?“

„Víš o tom úplný hovno,“ odbyl Paulczyňského Topolánek. „Já z Kalouska MF neudělal. Mně to pouze nevadilo. Vydíral mě Čunek. Bylo to na hraně. Ukřižovali byste mě, kdybych s 36 % neměl vládu. Myslím, že ztrácím čas. Ty si dodnes stejně myslíš, že Tlustý kolečko byl ten pravý šém a já jsem zradil ‚modré kořeny‘...“ obvinil ho.

„Já si o tom myslím něco jiného, ale to bude tím, že jsem tam měl taky nějaký svoje drobný. Ale že tě tím děsně nasral, to prostě nezapřeš,“ prohlásil ještě Paulczyňski. A zeptal se: „A proč jsi ty rudé hřebíky s ním přednášel  v několika desítkách měst a proč jsi nechal s efekty té hrozné reformy vyvěsit billboardy po celé zemi?“ Na což už odpověď nedostal.

Přišel dotaz, zda Topolánek nechce u Bratříčka říci svou vlastní verzi. „Ne. Tímto jsem se upokojil,“ prohlásil neúspěšný kandidát na prezidenta. „Pokud někdo klade tento typ dotazů a nechá odpovídajícího kvákat takové nesmysly a nereaguje na ně, protože o tom nic neví, je to ztráta času. Kupte si mou knihu, už je skoro zadarmo. Tam to je. To nestojí za nějaký mediální souboj dvou mrtvol,“ dodal.

Nicméně, myšlenka nezapadla. „Mladá pravicová generace by ale potřebovala od veteránů pomoc. Kdybyste měl náhodou cestu na Příbramsko a měl čas se poznat, budu jedině rád. A pokud byste navštívil mou garáž, rozhodně bych z vás nechtěl tahat příběhy z doby, kdy mi bylo 13,“ ozval se youtuber Bratříček. A Mirek Topolánek to nevyloučil.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

autor: kas

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:
Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…