Trumbera. A Zlatuška... Peprný komentář na téma koncentráku v Letech

15.02.2018 12:51

Právník Tomáš Tyl přidal na svůj facebookový profil dva příspěvky – jeden týkající se poslance SPD Miloslava Roznera a jeden dopisu kardinálu Dominiku Dukovi.

Trumbera. A Zlatuška... Peprný komentář na téma koncentráku v Letech
Foto: Hans Štembera
Popisek: Tomio Okamura ve sněmovně

„Neplivejte mi na Mílu Reznera! (edit: dle nejmenovaného zdroje je to Rozner, budiž, u nás v Bavoří jsme vysazení na ty přehlasovaný ‚ö‘, takže mu to vyjde prašť jak uhoď). Vždyť ten naivní chlapec papouškující, co mu kdo nakuká, je největším důkazem demokracie v tomto státě,“ napsal úvodem Tyl.

Anketa

Kdyby Markéta Šichtařová kandidovala v příštích prezidentských volbách, volili byste ji?

hlasovalo: 7654 lidí

„Jak si myslíte, že by to tady vypadalo, kdyby tam sedělo 200 profesních politiků, co mají PR v malíčku a na ostatních prstech tituly ze soukromých škol na Slovensku?! Ano, Míla není nejostřejší tužka v penále. Dokonce myslím, že Míla je spíš guma. Dost zabroušená. Ale díky Bohu za něj! Jeden trumbera Míla má pro parlamentní demokracii jako institucionalizovanou vůli lidu hodnotu 30 Zlatušků. Mmch., už ho někdo odřízl? Nebo mi snad chcete naznačit, že by pan profesor, osobní zastánce a propagátor eutanazie, nesplnil svůj veřejně daný slib?! To takovej Míla, ten by se aspoň styděl!“ poznamenal Tyl. 

Co se týče Jiřího Zlatušky, naráží na jeho výrok z dob poslancování, kdy profesor reprezentující hnutí ANO uvedl, že v případě, že soud prokáže, že Andrej Babiš (ANO) byl agentem StB, on sám se oběsí.

Celé příspěvky Tomáše Tyla:

Neplivejte mi na Mílu Reznera! (edit: dle nejmenovaného zdroje je to Rozner, budiž, u nás v Bavoří jsme vysazení na ty přehlasovaný "ö", takže mu to vyjde prašť jak uhoď). Vždyť ten naivní chlapec papouškující, co mu kdo nakuká, je největším důkazem demokracie v tomto státě. Jak si myslíte, že by to tady vypadalo, kdyby tam sedělo 200 profesních politiků, co mají PR v malíčku a na ostatních prstech tituly ze soukromých škol na Slovensku?! Ano, Míla není nejostřejší tužka v penále. Dokonce myslím, že Míla je spíš guma. Dost zabroušená. Ale díky Bohu za něj! Jeden trumbera Mila má pro parlamentní demokracii jako institucionalizovanou vůli lidu hodnotu 30 Zlatušků. Mmch., už ho někdo odřízl? Nebo mi snad chcete naznačit, že by pan profesor, osobní zastánce a propagátor eutanazie, nesplnil svůj veřejně daný slib?! To takovej Míla, ten by se aspoň styděl!

reklama

autor: vef

Ing. Marian Jurečka byl položen dotaz

Demokracie

Přijde vám demokratické někoho vyloučit ze strany a rozhodovat o tom bez toho, aniž by byl dotyčný na jednání pozván a měl možnost se hájit? A opravdu si myslíte, že to jak se vyjadřuje Svoboda je důvod, proč vám klesají preference? Já teda nevím, ale mě jste zklamali tím, jak nás necháváte na holi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Už se perou! Před volbami je v komisi dusno. „Uršula“ má problém

8:21 Už se perou! Před volbami je v komisi dusno. „Uršula“ má problém

Ani nenastoupil. Německý europoslanec Markus Pieper měl reprezentovat v EU malé a střední podniky. J…