VIDEO! Šíří se jako lavina: Joe Biden vypískán na veřejnosti. Za Trumpa

26.08.2023 17:11

Staronový uchazeč o Bílý dům Donald Trump se během kampaně potýká s problémy s porušením zákona. Ve státě Georgia se vydal do rukou policie, byl vyfotografován do databáze podezřelých živlů a propuštěn. Zdálo by se, že tato situace hraje do rukou staršího Joea Bidena, kterému táhne na 81. narozeniny, jenže když se během své dovolené o Trumpově zadržení rozpovídal před lidmi, čelil nebývale ostré reakci. Vypískali ho.

VIDEO! Šíří se jako lavina: Joe Biden vypískán na veřejnosti. Za Trumpa
Foto: Youtube: Newsweek.com
Popisek: Americký prezident Joe Biden.

Dva hlavní prezidentští rivalové z prezidentských voleb 2020 – úřadující prezident USA Joe Biden a exprezident Donald Trump – již oznámili, že se o úřad hodlají ucházet znovu. Možná se tak zopakuje politická bitva, v jejímž předchozím dějství oba získali přes 70 milionů hlasů Američanů.

Trump se během kampaně potýká s problémy z porušení zákona. Ve státě Georgia se vydal do rukou policie, byl vyfotografován do databáze podezřelých živlů a propuštěn.

Zdálo by se, že tato situace hraje do rukou staršího Joea Bidena, jenže když se během své dovolené o Trumpově zadržení rozpovídal před lidmi, čelil nebývale ostré reakci. Vypískali ho. Informuje o tom server magazínu Newsweek s odkazem na video, které koluje po internetu. Video sdílel Collin Rugg a od pátku ho vidělo 4,6 milionu diváků.

Biden vtipkoval, že Trumpovu fotku ze zatčení zaznamenal v televizi a že je jeho rival „hezký chlap“. Ale jak mluvil, v pozadí se ozýval křik a pískot Bidenových kritiků.

Prezident a jeho rodina byli tento týden v Lake Tahoe a v sobotu se podle agentury Reuters chtějí vrátit do Bílého domu. Pronajímají si u jezera dům klimatického aktivisty a bývalého demokratického kandidáta na prezidenta Toma Steyera a jeho manželky Kat Taylorové.

Situace s Trumpovým zadržením se snaží využít i Trumpův tým a v souladu se svým šéfem tvrdí, že Trumpova kauza je zpolitizovaná. Za 34 dolarů prodávají tričko s Trumpovou fotkou doplněnou o nápis – Nikdy se nevzdávejte.

Prezident Biden má v pondělí odcestovat na Havaj, aby zhodnotil tamější situaci po tragických lesních požárech.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Miloš Polák

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat
Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Uživateli nejlépe hodnocený komentář

je vůbe možné, Uživatel se přihlásil ke kodexu Dobré Diskusejirka1962 , 26.08.2023 18:51:38
aby země s 330 miliony obyvatel nevybrala za kandidáta na prezidenta někoho, kdo by byl úctyhodný a opravdový státník s rozhledem, inteligencí a zdravým rozumem. Takové trosky vládnou rádoby první mocnosti světa!. To samo o sobě je bez diskuse dokladem zcela prohnilého a zkorumpovaného systému prezidentských voleb v USA.

|  18 |  0

Další články z rubriky

Zbláznili se. Ta drzost! Mezi Bartošem a Dostálovou to vřelo

12:50 Zbláznili se. Ta drzost! Mezi Bartošem a Dostálovou to vřelo

Karel Havlíček se kroutil „jako špína nad kanálem“. Šéf Pirátů Ivan Bartoš se v nedělní Partii na CN…