VIDEO Steven Seagal hereckou kariéru v nové vlasti Rusku na hřebík nevěší

25.11.2016 22:17

Americký filmový akční hrdina Steven Seagal si od ruského prezidenta Vladimira Putina převzal pas Ruské federace a podepsal ho. Tím se s konečnou platností stal i ruským občanem. Seagal za pas rusky poděkoval a aby svou novou zemi potěšil, natočil pro ni jedno reklamní video.

VIDEO Steven Seagal hereckou kariéru v nové vlasti Rusku na hřebík nevěší
Foto: Jan Rychetský
Popisek: Na Rudém náměstí v Moskvě

Server deníku The Moscow Times přinesl informaci o tom, že jeden z hrdinů amerických akčních filmů z 90. let minulého století – Steven Seagal – dnes obdržel z rukou ruského prezidenta pas. Občanství mu Putin udělil už počátkem listopadu.

Podle ruského prezidenta je to sice ze strany Ruska jen drobné gesto, ale snad ukazuje, že se v rusko-amerických vztazích blýská na lepší časy. Seagal za pas rusky poděkoval a na místě ho podepsal, takže se dokument stal platným.

 

Celý článek v angličtině naleznete zde

Seagal přijetí nového občanství oslavil i natočením jednoho reklamního spotu v ulicích Moskvy, v němž svérázným způsobem propaguje internetové služby jedné ruské společnosti. Na videu si zahrál postaršího muže v klasické ruské beranici, jemuž se za zády plíží banda ruských výrostků. Seagal se k nim však náhle otočí a s mobilním telefonem v ruce členům gangu anglicky říká:

„Sníh mi křupe pod nohama stejně, jako křupou kosti mých nepřátel. Co si přejete, kamarádi?“ Aplikace v mobilu pak jeho slova překládá do ruštiny. Lumpové zajásají, že je Seagal vlastně naším ruským parťákem a odpochodují pryč. Zvláštní důraz je přitom v reklamě kladen právě na slovo „naším“. Seagal se usměje a popřeje divákům veselé svátky. Tentokrát už rusky.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Ing. Libor Turek, Ph.D. byl položen dotaz

Srovnání

Dobrý den, pane poslanče, nejsem si jistý, zda se od vás dočkám upřímné odpovědi, ale prosím o ni. Fiala tvrdí, jak jsme super, že hrajeme první ligu, a že se srovnáváme s těmi nejlepšími. Má podle vás pravdu nebo, což si myslím já, z nás dělá premiér blázny? V čem přesně se můžeme srovnávat s těmi ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Zvrhlost!“ Fico vypustil holubici míru. Česká kavárna vybuchla vztekem

19:45 „Zvrhlost!“ Fico vypustil holubici míru. Česká kavárna vybuchla vztekem

Láska je jako mír, musíme za ni bojovat, prohlásil slovenský premiér Robert Fico (Směr) na bratislav…