VIDEO Syn cimrmanovského Ladislava Smoljaka promluvil na akci proti Babišovi

06.06.2018 11:07

Na demonstraci, kterou organizoval Milion chvilek pro demokracii, vystoupil i kandidát hnutí Starostové a nezávislí do zastupitelstva hlavního města Prahy David Smoljak. Jde o nejstaršího syna režiséra Ladislava Smoljaka.

VIDEO Syn cimrmanovského Ladislava Smoljaka promluvil na akci proti Babišovi
Foto: STAN
Popisek: STAN

„Poslouchal jsem projevy politiků z různých stran. Byli mezi nimi senátoři, bývalí kandidáti – a já doufám, že i budoucí kandidáti – na prezidenta. Přestože jsou z různých stran, jedno měli společné. Nikdo z nich nikdy nechtěl řídit tento stát jako svoji firmu. Nikdo z nich nikdy netvrdil, že tato země je jeho a že se podle toho taky bude chovat. A nikdo z nich nevzkázal svým politickým oponentům a voličům: Shut up,“ řekl rázně Smoljak.

Anketa

Jste spokojeni s tím, jak po pěti letech zatím dopadla síť kauz kolem Jany Nagyové-Nečasové?

2%
98%
hlasovalo: 6945 lidí

„Bohužel jsou tu i jiní politici. Jsou tu i politici, o kterých nevíme, jestli patří k levici, nebo pravici. Jediné, co víme, je, že jim jde o moc. Někteří politici nechtějí správu věcí veřejných, někteří politici chtějí prostě jen moc. Takové politiky jsme tu už 40 let měli. Jestli jim to znovu umožníme, záleží na nich, na nás, ale hlavně tedy na vás,“ řekl mimo jiné Smoljak na demonstraci.

„I v této vážné chvíli našel Cimrmanovu repliku, která shrnuje situaci, v které se nacházíme. Prostě záleží to na nás,“ uvádí pak na facebookovém profilu hnutí. 
 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…