Vyhozený šéf německých zpravodajců začal mluvit: Neziskovkáři jsou nebezpeční fanatici. Jde také o velké peníze

10.08.2019 9:20

„Lidé z některých nevládních organizací, kteří převážejí na lodích migranty do Evropy, jsou nebezpeční fanatici,“ varuje bývalý šéf německého Spolkového úřadu pro ochranu ústavy Hans-Georg Maassen. Chtějí tím, podle jeho slov, prezentovat svou morální nadřazenost, píše server Echo24.cz.

Vyhozený šéf německých zpravodajců začal mluvit: Neziskovkáři jsou nebezpeční fanatici. Jde také o velké peníze
Foto: Repro Euronews.com
Popisek: Migranti ve španělském Cádizu

V rozhovoru pro server Insideover Maassen – který musel svou funkci opustit poté, co zpochybnil, že se ve východoněmeckém Chemnitz odehrály štvanice proti migrantům – říká, že si nemyslí, že by někdo v Evropě chtěl migrací oslabit Itálii nebo italskou vládu. Na současné migraci do Evropy, podle jeho slov, mají zájem obchodníci s lidmi, kteří na tom vydělávají spoustu peněz, mnohem více než při obchodování s drogami.

A dále z toho těží některé nevládní organizace. „Ty jednají až s kvazifanatickou náboženskou horlivostí, a také jiné nevládní organizace, které tím vydělávají peníze,“ upozorňuje Maassen. Pak existují i některé jednotlivé evropské země, které jsou skrytě spokojeny s destabilizací Evropy, ty však Maassen nejmenoval.

Podle Maassena je hlavní prioritou nevládních organizací až náboženská horlivost při pašování migrantů do Evropy. Samotní migranti nejsou prý pro tyto nebezpečné fanatiky nejdůležitější, ale jsou pouze prostředkem, jak prezentovat sobě a světu svou morální nadřazenost.

  • Původní zdroj ZDE

Pokud by se nevládní organizace skutečně zajímaly pouze o záchranné mise na moři, nepřepravovaly by tyto migranty až na evropské pobřeží, ale na bližší bezpečné přístavy. „Migrace přes Středozemní moře by měla být okamžitě zastavena,“ uvedl Maassen s tím, že zapotřebí k tomu je, aby se zabránilo lodím opustit pobřeží a přístavy severní Afriky, a lodě s migranty ve Středozemním moři směrovat zpět do severní Afriky nebo do jiných neevropských zemí, a také vést tvrdý boj proti obchodování s lidmi.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: nab

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…