Zeman vyhraje, napsal dnes Ondřej Neff

03.01.2018 8:32

Podle komentátora a šéfredaktora Neviditelného psa Ondřeje Neffa je v současnosti velmi jisté sázet na volební vítězství Miloše Zemana. Bez ohledu na jeho zjevné problémy. Neff se domnívá, že Zemanovi voliči mají naprosto jasno.

Zeman vyhraje, napsal dnes Ondřej Neff
Foto: Hans Štembera
Popisek: Ondřej Neff

A to Neff v tradičním úvodníku webu Neviditelný pes píše přesto, že prý osobně nemluvil s nikým, kdo by byl ochoten současnou hlavu státu volit. „Ale to vůbec nic neznamená. I tenhle Neviditelný pes je v podstatě jen bublina zájmů a postojů,“ dodává k tomu.

Predikce pokračování Zemana na Hradě podle Neffa některým způsobuje mrazení v zádech. Jenže na druhou stranu prý lidé mají takové horory rádi.

„Představa, že budeme pět dalších let sledovat potácení a bláboly a poslouchat naduté nesmysly, to je jako kdybychom si v kině koupili lístek a sledovali sedmé pokračování seriálu Vřískot. Zeman, to je takový Vřískot na Hradě,“ dodává k tomu Ondřej Neff.

CELÝ  KOMENTÁŘ ZDE

Ondřej Neff o Zemanovi dlouhodobě prohlašoval, že když se snaží, pořád dokáže vystupovat jako státník. Ocenil ještě jeho oznámení druhé kandidatury v březnu 2017.

Během posledních měsíců však začínal projevovat obavy o prezidentovo zdraví. „Jak ale Zemana vidím na fotkách nebo v televizních záběrech, tak mám dojem, že jde fyzicky rapidně dolů. Zhubl. U něj ale určitě nejde o ‚zdravé hubnutí‘, není to tak o tom, že by lyžoval nebo plaval v tom svém rybníce či vzpíral činky, ale spíše to vypadá na to, že ho cosi užírá,“ vyjádřil obavy v červenci v rozhovoru pro ParlamentníListy.cz.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jav

Ing. Věra Kovářová, MIM byl položen dotaz

Důchodová reforma

Tvrdíte, o důchodové reformě jednáte i s laickou veřejností. Jak? Kde? Jsem si ničeho takového nevšiml. A myslíte, že má smysl schvalovat něco, na čem se aspoň z větší části neshodnete s opozicí? K čemu reforma, kterou jiná vláda zase zruší, což už se stalo? Nebylo třeba chybou, že jste s opozicí ne...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vyoral natřel ODS. Co vyvedli u památníku, už bylo moc

16:10 Vyoral natřel ODS. Co vyvedli u památníku, už bylo moc

PÁTEČNÍ ZÚČTOVÁNÍ TOMÁŠE VYORALA – „Outfit soudružky Černochové, jakkoliv nevhodný pro danou chvíli,…