Josef Liška: Před druhým, rozhodujícím kolem volby prezidenta ČR

20.01.2018 19:32

Tato výzva je určena vám všem, kteří si stále zachovávají svoji vlastní soudnost a selský rozum.

Josef Liška: Před druhým, rozhodujícím  kolem volby prezidenta ČR
Foto: Hans Štembera
Popisek: Volební urna

Dobří lidé,

tato výzva  je určena vám všem, kteří si stále zachovávají svoji vlastní soudnost a selský rozum.

Je   připomenutím  pro  převážnou většinu našich slušných spoluobčanů, kteří dosud  samostatně myslí, mají vlastní úsudek a umí  rozlišit pravdu od zamýšlené  lumpárny.

Toto sdělení je vážně určeno pro  38 % voličů, kteří v předchozím kole volby zůstali doma a samozřejmě pro  nadpočetnou skupinu občanů, kteří určili vítěze v 1. kole.

Vážení spoluobčané, vaše hlasy nesmí chybět teď v rozhodující etapě. Při posouzení kandidátů usilujících o prezidentský titul, většina prokázala svůj vlastní, zdravý úsudek. 

K volbě Jiřího Drahoše se teď chystají jeho příznivci spolu s aktuálně zmanipulovanými voliči odmítnutých  kandidátů v 1, kole.

V těchto dnech se spojuje a organizuje všehoschopná smečka z řady dosud neúspěšných uchazečů k  soustředěné ofenzivě proti Miloši Zemanovi. Dohodli se spolu velice rychle a bez zábran přihazují miliony korun ve prospěch protikandidáta Drahoše. Peníze od Horáčka, Bakaly a jiných podivných zbohatlíků, vynaložené na mediální masáž, mají přesvědčit prosté lidí, které jindy nazývají lůzou, aby dosadili svými hlasy k moci Drahoše.

Společným cílem je odstranění Miloše Zemana jakýmkoli způsobem.

Před 1. kolem předvedli podvodný leták s pobídkou „Zemana nevolte, automaticky postupuje do druhého kola“ nebo falešnou ukázku televizního vystoupení M. Horáčka v duelu s prezidentem Zemanem.

Vymyslet a použít nemravnou lumpárnu není pro některé z nich žádný problém. Nedovolme jim to!

Jistě se od skupiny „Kavárna“ dočkáme dalších, dokonalejších, sprostých způsobů, jak pošpinit Miloše Zemana. Vadí jim jeho zřetelně projevované názoy i skutky na zachování národní suverenity s vlasteneckou tradicí. S nelibostí vnímají jeho kladný vztah k Rusku a v té souvislosti také jeho opakovanou kritiku diktovaných sankcí  v oblasti ekonomiky. V poslední době v prezidentských projevech dominuje nezakrývaný odpor k sílícímu diktátu EU o kvótách přijímání migrantů z islámského světa.

Uchazeč o prezidentský úřad J. Drahoš by podle svého prohlášení neměl problém přivítat podobně jako jeho dobrá známá A. Merkelová tisíce příchozích migrantů z islámského světa. Poslechněme si, jak se bude chtít Jiří Drahoš vykroutit z pravděpodobně položené otázky v duelu s prezidentem Milošem Zemanem.

Drazí spoluobčané, nenechme si namluvit, že pravomoce českého prezidenta jsou nevýznamné. Ztratíme-li (nedej Bože) v této pohnuté době, kdy účelově probíhá moderně řízené stěhování národů Miloše Zemana – ztratíme naši státní samostatnost a vytrvalého, moudrého obránce českých národních zájmů. Pokud právě teď svorně nespojíme své hlasy, stane se představitelem naší země skutečně jen kladač věnců a bude mu dovoleno jen to, co odpovídá představám těch, kteří si ho, jako poslušnou loutku vybrali. Přičiňme se, aby se to nestalo.

Dobří lidé, v 1. kole prezidentské volby jste rozumně odmítli mnohé uchazeče o úřad hlavy státu. I když nás tato sebranka považuje za hlupáky a lůzu, máme uchovánu paměť.

Dosavadní práce českého prezidenta doma i v zahraničí je zárukou národní svobody. 

Všichni občané naší vlasti, všichni kteří umíte ocenit přímé, čestné, otevřené, srozumitelné jednání - vy, kteří umíte ocenit prokazovanou úctu k naší národní historii, ale i vy kteří umíte odpouštět prominout a tolerovat některá podružná vyjádření s nimiž jste někdy třeba nesouhlasili,  vy, kteří přesto dokážete ocenit převažující dobré skutky  a rozvážné konání prezidenta při řízení státu…

Vy všichni, kteří jen tak snadno neskočíte na vějičku sladkých slov a naivních slibů novodobých kariéristů, spojte své hlasy ve 2. kole volby ve prospěch jistoty, že naše vlast zůstane a bude skutečně naše.

Dejte svůj hlas, důvěru i další příležitost již osvědčenému Miloši Zemanovi, prezidentu České republiky.

Josef Liška,
Vlastenecké sdružení antifašistů

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zbyněk Fiala: Úroky dolů, a koruna drží

13:04 Zbyněk Fiala: Úroky dolů, a koruna drží

Snižování základní úrokové sazby na 5,25 procenta nás sice drží daleko od cílových 2 – 3 procent, al…