Miroslav Kulhavý: Na islámské migranty zapomeňte; na ty z ISIL zvlášť

27.09.2019 8:39

Je lhostejno, zda je to přirozená shoda událostí a nebo záměr; třeba jen částečný. Ve fóru je až plačtivá Gréta, která by se ráda vrátila do školy (nevím, co jí v tom brání), stávkovým pátkům budou konkurovat Chvilkaři se svými trapnými sešlostmi, mezičas vyplní Babiš s Čapákem, a když by to bylo ještě málo, prezident Zeman je už od prvního zvolení „vděčné“ téma, zvláště pro „inteligenty“ od kavárenských stolků a pro některé jejich přizvukovače z umělecké branže.

Miroslav Kulhavý: Na islámské migranty zapomeňte; na ty z ISIL zvlášť
Foto: Jan Rychetský
Popisek: Migranti

To vše dokáže v mediálním prostoru zastínit skutečnost, že stále přicházejí. Kdo? No přece mladí hoši s Alláhem v hlavě! Co na tom, že od prvopočátku jsou vážné pochybnosti o pravosti údajného sdělení z hůry. Historie dokládá, že ISLÁM JE VYNIKAJÍCÍ TOTALITNÍ NÁSTROJ K VLÁDNUTÍ, což dokumentují počty islámských států a počet muslimů ve světě vůbec.

Evropa, v minulosti islámem vojensky téměř nedobytná (zaplať pánbů – tedy ten křesťanský), si v nedávné minulosti prožila jiné typy totalitního despotismu a měla by být na tento styl vládnutí obzvláště citlivá. Islám nic jiného než totalitu nenabízí – proč toto silné negativum většina Evropanů jako velké nebezpečí nevnímá?

Je už dost praktických zkušeností, že naděje v podobě poevropštění islámu, tedy v rámci multikulturního pojetí v hranicích demokracie, je mizivá a s téměř nekontrolovatelným nárůstem počtu muslimů v Evropě už nulová. Příkladem může být chování turecké menšiny v Německu a to ne těch původních přistěhovalců, ale II. i III. generace! Když Erdogan zavelí, je většina v islámském pozoru. Při přiznání si této skutečnosti je naprosto nepochopitelné chování lídrů EU a je na místě se otevřeně ptát: proč tomu tak je?

a) Muslimové se brání jakékoli diskusi o všech segmentech jejich ideologie, které jsou v rozporu s evropskými zákony. (odkaz na bod f)

b) Výrazné omezení až zrušení všech islámských spolků by vyvolalo nepokoje.

c) Odezva z islámských států při zákazu islámu pro jeho propagaci nenávisti a násilí by ovlivnila byznys.

d) Media, až na pár alternativních, se tomuto tématu křečovitě vyhýbají a ve „spolupráci“ s bezpečnostními složkami bagatelizují a zamlčují četné excesy inspirované islámem.

e) Ti, kteří si naplno uvědomují nebezpečí, které Evropě hrozí, při stále více se rozpínajícím islámem, jsou nálepkováni jako extrémisté a (zatím) jsou v menšině.

f) Nevím, která síla žene EU do nesmyslné korektnosti a dokonce k cenzurním opatřením s aplikací i trestního postihu těch, kteří o islámu otevřeně promluví. M.j. o jedné bych věděl; to vše je v zákrytu s cíly všech islámských států sdružených v organizaci OIC která – cituji: "Naše strategie se soustřeďuje na interakci s médii, akademickými pracovníky a odborníky na různá relevantní témata, a dále na spolupráci se západními vládami s cílem zvýšit povědomí, podpořit úsilí muslimských orgánů občanské společnosti na Západě a zapojit je do plánů a programů, které mají čelit islamofobii."

"Právo šaría zakazuje jakýkoliv projev - ať už je pravdivý, nebo ne - který ukazuje islám v nepříznivém světle…

(zdroj: blog iDnes, Libor Popovský: Potlačování svobody projevu 22.10.2018 v 9:48)

Jak to tedy je; už došlo na podřizování se islámu a k potlačení svobody slova?

Vrátím-li se k titulku - v Evropě jsou v řadě států tisíce radikálů, z toho jen v Německu, dle něm. bezpečnostních složek, více jak 5.000 a k těm je potřeba přičíst několik set bojovníků z ISIL pod falešnou identitou.

PÁNI MINISTŘI ZAHRANIČÍ A VNITRA, jaká proběhla jednání s německou stranou a jaká opatření byla učiněna, aby při otevřené hranici nedocházelo k ohrožení občanů ČR?! Co brání tomu, aby se k nám tento nebezpečný lidský odpad, jednoznačně zaštítěný islámskou ideologií, nedostal?

Je evidentní, že ČR, zvláště mediální prostor je zavalen Gretenismem, Babišovismem, Zemanoismem a do toho ještě Chvilkaři. Je-li těch chvilek milión, jistě některé z nich z takového počtu mohou patřit vztahu demokracie - islám. Pokud se takové hnutí, mající plná ústa demokracie, k islámu nedostane, bude zřejmé (i dle jiných symptomů), že s demokracií nemá vůbec nic společného.

Otázek je dosti – pokusíte se, vážení čtenáři (včetně pánů ministrů) hledat v odpovědích příhodné řešení?

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Filip Šebesta: O svobodě vdechovat kouř, úpadku evropského autoprůmyslu a nekonečné záruční lhůtě

15:57 Filip Šebesta: O svobodě vdechovat kouř, úpadku evropského autoprůmyslu a nekonečné záruční lhůtě

Denní glosa Filipa Šebesty