Ministr Šmerda: Nové vedení BESIPu

29.05.2011 21:30

Ministr dopravy Radek Šmerda jmenoval novou vedoucí oddělení BESIP. Stala je jí Kateřina Budínová, která nahradí ve funkci dosavadního šéfa Ondřeje Valentu.

Ministr Šmerda: Nové vedení BESIPu

„Ondřej Valenta už od začátku své mise věděl, že jde pouze o post dočasného šéfa. S tím, že měl za úkol zrevidovat všechny běžící smlouvy a připravit půdu pro kompletní restrukturalizaci celého oddělení," vysvětlil jmenování nové vedoucí ministr Šmerda. „Toto zadání nyní splnil. BESIP je tak připraven pro nového, již stálého ředitele, který má nyní čistý stůl pro další aktivity," dodal ministr.

Novou hlavou oddělení, které má na starosti agendu bezpečnosti silničního provozu, se stala Ing. Kateřina Budínová. Ta na ministerstvo dopravy přichází s dlouholetými zkušenostmi jak v oblasti propagace a komunikace, tak i se znalostí fungování státní správy. Splnila i další požadavky resortu jako byly například zkušenosti s vedením lidí, řízením marketingových kampaní nebo znalost legislativy a finančního řízení projektů. Samozřejmostí pak byla orientace v problematice bezpečnosti silničního provozu.

Kromě nastartování preventivních kampaní a přípravy dlouhodobé strategie se od Budínové očekává i zlepšení komunikace v regionech. Nově bude muset také spolupracovat i se zmocněncem ministra dopravy pro bezpečnost silničního provozu Karlem Lopraisem, který bude garantem celého resortního programu bezpečnosti.

Dotaz Radku Šmerdovi můžete položit ZDE

##MINIPAS 3897##

Více čtěte:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Ministerstvo dopravy

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministryně Langšádlová: Rada vlády vybrala laureáty Ceny vlády nadanému studentovi

22:01 Ministryně Langšádlová: Rada vlády vybrala laureáty Ceny vlády nadanému studentovi

Ve Strakově akademii se konalo v pořadí již 400. zasedání Rady pro výzkum, vývoj a inovace (RVVI, Ra…