Prezident Klaus navštíví Chilskou republiku

02.04.2011 20:32

Prezident republiky Václav Klaus s manželkou Livií Klausovou uskuteční ve dnech 3. - 7. dubna 2011 státní návštěvu Chilské republiky.

Prezident Klaus navštíví Chilskou republiku

Prezident republiky Václav Klaus s manželkou Livií Klausovou uskuteční ve dnech 3. - 7. dubna 2011 státní návštěvu Chilské republiky, během níž se setká se svým protějškem, prezidentem Sebastianem Piňerou Echeňique, se kterým se rovněž zúčastní podpisu Dohody o spolupráci v cestovním ruchu mezi oběma zeměmi. Bilaterální jednání prezidenta republiky v Chile budou pokračovat také na půdě Národního kongresu s předsedou Poslanecké sněmovny Patriciem Melerem a s předsedou Senátu Guidem Girardim. Prezident v rámci své návštěvy Chilské republiky rovněž zahájí Chilsko-české obchodní fórum a zúčastní se slavnostní večeře, kterou na jeho počest pořádá institut Libertad y Desarrollo a kde vystoupí s projevem na téma: „European Integration: A Model to Follow?" Kromě setkání s dalšími významnými osobnostmi chilského veřejného a akademického života v rámci oficiálního programu navštíví prezident rovněž dům známého chilského básníka a laureáta Nobelovy ceny za literaturu Pabla Nerudy na Isla Negra a mezinárodní vědeckou základnu ve městě Antofagasta.

Radim Ochvat, ředitel Tiskového odboru

Dále čtěte:
Prezident Klaus: Cristina Fernández de Kirchner je velmi živá, aktivní a sebevědomá prezidentka
Prezident Klaus: Měnová unie se neosvědčila v Argentině, nedopadne ani v Evropě

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Klaus.cz

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

Kdo může za migrační pakt?

Tvrdíte, že když vás budeme volit, tak nás zbavíte migrantů. Jak? Jak chcete problém řešit, navíc když teď EP schválil migrační pakt? Taky tvrdíte, že jeho schválení byla zrada od této vlády, tak co pak změníte evropské volby? A jak to tedy je? Může za schválení paktu vláda nebo politici v Bruselu?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Šojdrová (KDU-ČSL): Se vstupem do Evropské unie nám vzrostla životní úroveň

8:04 Šojdrová (KDU-ČSL): Se vstupem do Evropské unie nám vzrostla životní úroveň

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k výhodám členství v EU.