Brno: Tramvajím na stopě. Projděte si nový tunel do kampusu

11.11.2022 19:31 | Tisková zpráva

Za měsíc se tunelem do kampusu už budou prohánět tramvaje plné cestujících, ale ještě než na novou trať vyjedou, můžete si jejich cestu prohlédnout na vlastní nohy. Dopravní podnik zve na den otevřených dveří tunelu ke kampusu.

Brno: Tramvajím na stopě. Projděte si nový tunel do kampusu
Foto: brno.cz
Popisek: Brněnský magistrát

Odpoledne otevřených dveří se koná v úterý 15. listopadu. Kromě tunelu si prohlédnete i novou tramvaj Škoda ForCity Smart – ta bude přistavena na konečné stanici před Fakultní nemocnicí Brno. Akce začíná v 15 hodin a až do 18 h si můžou zájemci projít trasu od ústí tunelu u zastávky Osová ke kampusu. Více informací najdete ZDE.

Projít se můžete buďto sami, nebo budou v každou celou hodinu připraveny speciální komentované prohlídky. Po cestě čekají na malé i velké návštěvníky stanoviště s kvízovými otázkami a na konci každý účastník dostane malou pozornost.

V následujících dnech pak budou na trati pokračovat dokončovací práce a zkušební jízdy, aby zde mohl být od 11. prosince 2022 spuštěn provoz s cestujícími.

(zdroj: brno.cz)

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Znojmo: Prohlášení k Memorandu o porozumění s Mezinárodní organizací pro migraci

22:28 Znojmo: Prohlášení k Memorandu o porozumění s Mezinárodní organizací pro migraci

V souvislosti s šířením některých zavádějících a nepravdivých informací týkajících se Memoranda o po…