Král vín poprvé ve Znojmě. Zavítejte na Královský košt

21.07.2016 18:27 | Zprávy

Velká pultová degustace 600 nejlepších vín soutěže KRÁL VÍN České republiky určená nejširší veřejnosti, milovníkům vín i odborníkům z vinoték a gastronomie proběhne ve Znojmě vůbec poprvé, a to v pátek 26. srpna. Bude to ihned po vyhlášení výsledků soutěže, která letos bude patřit k největším vůbec. Proslýchá se, že vinaři přihlásili na 1200 vzorků vín. Královský košt byste se tak rozhodně neměli nechat ujít.

Král vín poprvé ve Znojmě. Zavítejte na Královský košt
Foto: znojmocity.cz
Popisek: Letecký pohled na centrum města Znojmo

Ve starobylých prostorách Louckého kláštera budete moci bez omezení ochutnávat všechna vystavená vína dle vlastního výběru, neutralizovat se degustačními sousty či osvěžit vodou. Těšit se můžete i na snoubení speciální plantážní čokolády s vínem. Počet návštěvníků je omezen tak, aby degustace probíhala v náležitém pohodlí a pohodě. Neváhejte proto a rezervujte své vstupenky včas. Ve 21:00 hod proběhne slosování všech vstupenek, výherci na místě obdrží věcné ceny.

Na nádvoří Louckého kláštera bude navíc připraven doprovodný kulturní program a grilované speciality. Budete si moci zazpívat i zatancovat třeba s cimbálovou muzikou Denár. Přijedou i speciální hosté – Václav Noid Bárta přijede s kolegy z připravovaného muzikálu Bonnie&Clyde a uvidíte i sólistu opery Národního divadla Václava Hajducha. Program začíná v 18:00 a končí ve 22:30 hodin.

Více informací včetně těch o předprodeji vstupenek naleznete ZDE v sekci Královské košty – Znojmo.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ondřej Krutílek byl položen dotaz

Je podle vás správné, že třetí nejsilnější frakce nemá žádné zastoupení ve vedení EP?

Vždyť ti politici zastupují spoustu občanů, kteří jim asi z nějakého důvodu dali svůj hlas. A i když jde zjevně o kritiky toho, jak EU funguje, upřímně, není ta kritika na místě a obecně není kritika potřeba? Nemyslíte, že je třeba, aby se fungování EU změnilo? Na mě to teď působí tak, že tam rozhod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Cheb: Rekonstrukce školního hřiště 5. ZŠ

22:28 Cheb: Rekonstrukce školního hřiště 5. ZŠ

Hřiště bude doplněno o venkovní workout, vrh koulí, skok do výšky a dálky, basketbalové koše a sklad…