Praha: Ostře sledovaná prsa

03.10.2015 9:32

Ve čtvrtek 1. října 2015 odstartovala na Václavském náměstí kampaň s názvem Ostře sledovaná prsa. Záštitu nad akcí převzala primátorka hlavního města Prahy Adriana Krnáčová. Tato kampaň bude celý říjen upozorňovat ženy i muže na to, jak důležitá je prevence a včasné odhalení rakoviny prsu.

Praha: Ostře sledovaná prsa
Foto: Hans Štembera
Popisek: Praha

Návštěvníky učí samovyšetření samotní onkologičtí pacienti pomocí speciálních modulů. K boji proti rakovině budou moci lidé navíc i přispět odlitkem svých vlastních prsou.

„Myslím si, že je povinností každé odpovědné ženy věnovat se u sebe aktivně prevenci rakoviny prsu. Tato akce má úžasný motivační potenciál nejen pro ty, kteří rakovinou prsu bohužel onemocněli, ale i pro ty, které nepostihla. Chci se v ní i nadále osobně angažovat a, pokud budete potřebovat moji pomoc, dostanete ji,“ uvedla primátorka Adriana Krnáčová.

Kampaň organizuje Aliance žen s rakovinou prsu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Liberec: Tramvaje se na novou trať mezi Libercem a Jabloncem vrátí od 1. května

13:37 Liberec: Tramvaje se na novou trať mezi Libercem a Jabloncem vrátí od 1. května

Náročná modernizace tramvajové trati mezi Libercem a Jabloncem nad Nisou skončila. Cílem rozsáhlé re…