Babiš (ANO): Budu od pana premiéra požadovat vysvětlení

29.06.2022 14:33 | Ze sítí

Komentář na facebookovém profilu k jednání Evropského parlamentu o zákazu spalovacích motorů v roce 2035 a emisních povolenkách

Babiš (ANO): Budu od pana premiéra požadovat vysvětlení
Foto: Hans Štembera
Popisek: Andrej Babiš

Skandální jednání Fialovy vlády v Bruselu. Další šílený důkaz o tom, že pan premiér něco jiného sliboval lidem před volbami a teď, když už je ve Strakovce, se chová úplně jinak. Kašle na Českou republiku.

Nejenže se nám nepodařilo vylobbovat pozdější zákaz spalovacích motorů než v roce 2035, ale naši vyjednavači ani nepatřili do tábora zemí, které podporovaly pozdější termín, tedy rok 2040. Je to vůbec možné? Budu od pana premiéra požadovat vysvětlení.

Česko navíc souhlasilo i se zařazením budov do systému emisních povolenek, což znamená další zdražení vytápění budov pro domácnosti. Fialova vláda podrazila vlastní občany i český průmysl.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

střelba na FF

Dobrý den, kdy bude ukončeno vyšetřování střelby na FF? Netrvá vyšetřování nějak dlouho? A druhá věc, co mě zajímá je, zda stát nějak odškodnil nebo odškodní rodiny obětí? Já netvrdím, že za to stát může, ale je to to nejmenší, co můžete udělat.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Senátor Czernin: Kdyby vláda neudělala nic, důchodový systém se rozsype

4:32 Senátor Czernin: Kdyby vláda neudělala nic, důchodový systém se rozsype

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k důchodům.