Babiš (ANO): V roce 2009 se Česko v Evropě ztrapnilo, letos to Fialova vláda ještě vylepšila

26.06.2022 19:39 | Ze sítí

Komentář na facebookovém profilu k vyvolání hlasování o nedůvěře vládě Petra Fialy

Babiš (ANO): V roce 2009 se Česko v Evropě ztrapnilo, letos to Fialova vláda ještě vylepšila
Foto: Hans Štembera
Popisek: Andrej Babiš

STAN je politická pobočka organizovaného zločinu a ve vládě musí skončit. Každému racionálně uvažujícímu člověku je to jasné. Bohužel to ale není jasné panu Rakušanovi ani panu Fialovi.

Odchod ministra Gazdíka nebyl známkou politické kultury, ale příkladem darebáka nachytaného na švestkách. Nyní je řada na Rakušanovi, který o zločinecké skupině pana Hlubučka věděl podle radní Marvanové dva roky, ale neudělal proti tomu nic. Naopak, jako první svůj krok ještě před svým jmenováním ministrem donutil k odchodu policejního prezidenta.

Proč asi?

Anketa

Je zákrok Fialovy vlády proti cenám energií dostatečný?

0%
98%
hlasovalo: 25850 lidí

Rakušan je skutečnou hlavou hydry. Rakušan je člověkem, který organizovaný zločin STAN kryje z pozice ministra vnitra. Je naprosto nepřijatelné, aby v době, kdy detektivové vyšetřují desítky jeho spolustraníků, Rakušan řídil resort vnitra, pod který policie spadá.

Ve finále je vše samozřejmě odpovědnost pana Fialy, který zaujal pozici neslyším zlo, nevidím zlo, neřeším zlo. Důvod je prostý. Moc chce být premiér a bez STAN by se jeho vláda rozpadla. Ale tím, že Rakušana nechává ve vládě, schvaluje mafiánské a loupežnické praktiky STAN. Pan premiér se tím redukuje do role obhájce tohoto organizovaného zločinu.

Čeká nás předsednictví EU a hnutí ANO nebude vyvolávat hlasování o nedůvěře vlády. V roce 2009 se Česko pádem kabinetu během předsednictví totálně v Evropě ztrapnilo. Letos to ale Fialova vláda ještě vylepšila. Uřízla naší zemi mezinárodní ostudu ještě před tím, než vůbec EU začne předsedat.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministryně Černochová: Chci, aby byla zachována kontinuita, která je v současné situaci nezbytná

21:03 Ministryně Černochová: Chci, aby byla zachována kontinuita, která je v současné situaci nezbytná

Vláda na návrh ministryně obrany Jany Černochové odsouhlasila jmenování brigádního generála Petra Ba…