Babiš (ANO): Pan premiér Fiala se mě asi bojí

19.06.2022 11:42 | Ze sítí

Komentář na facebookovém profilu k pořadu Partie na Primě

Babiš (ANO): Pan premiér Fiala se mě asi bojí
Foto: Reprofoto: CNN Prima News
Popisek: Andrej Babiš (ANO)

Pan premiér Fiala se mě asi bojí. Jak jinak si vysvětlit, že jde dneska do Partie na Primě sám, bez oponenta, přitom od zimy jsme byli zváni společně?

Jistě, 13. března jsem náš společný duel musel bohužel zrušit já. A to pouhý den předem. Skončil jsem tenkrát hospitalizovaný v nemocnici. Prima to ale nevzdala a hledala společné termíny dál. Nabídli nám večerní debatu na konci dubna a já přijal. 28. dubna v devět večer. Premiér Fiala si dal na čas, ale pak... odmítl. Fajn. Hledalo se dál.

Nechtěl jsem jít s nikým jiným a vzkázal do televize, že si počkám, až bude mít pan premiér čas. Kdykoliv. Stále se nic nedělo, až v týdnu konečně nabídka přišla. Pan premiér jde tuto neděli do pořadu sám, bez oponenta, a já to můžu po skončení relace na CNN Prima NEWS kolem 13:00 okomentovat.

Žádná debata. Žádná konfrontace.

OK. Udělám to. Řeknu, co se mi na této asociální a arogantní vládě, která kašle na naše lidi a ve které sedí zástupci organizovaného zločinu hnutí STAN, nelíbí. A řeknu veřejně i to, že mi od pana premiéra nepřijde úplně odvážné a chlapské, že se mi takhle vyhnul, jen aby nemusel podstupovat debatu.

Tak si ve 13:00 nalaďte CNN Prima NEWS.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministryně Černochová: Chci, aby byla zachována kontinuita, která je v současné situaci nezbytná

21:03 Ministryně Černochová: Chci, aby byla zachována kontinuita, která je v současné situaci nezbytná

Vláda na návrh ministryně obrany Jany Černochové odsouhlasila jmenování brigádního generála Petra Ba…