Hašek: Prosím pana současného hejtmana, aby lépe volil slova

04.12.2023 15:14 | Ze sítí

Reakce na svém veřejném facebookovém profilu na kritiku zaměstnanců krajského úřadu Jihomoravského kraje hejtmanem Grolichem

Hašek: Prosím pana současného hejtmana, aby lépe volil slova
Foto: Archiv ČSSD
Popisek: Emeritní hejtman a předseda Asociace krajů ČR Michal Hašek

Musím se ozvat jako bývalý hejtman a zastupitel JMK. Ačkoliv chápu, že pan hejtman Grolich chce jít s dobou, být komunikačně “sexy” a trendy, v dnešním videu o tom, že vzniká studie o možnostech zavádění umělé inteligence do práce JMK, označil Krajský úřad za zkostnatělý. Proti tomu se musím ohradit v zájmu všech, kteří pro Jihomoravský kraj a jeho občany na krajském úřadě dobře pracují.

Řada z nich mnohem déle, než pan nynější hejtman vůbec poprvé na úřad vstoupil (jako zastupitel, později hejtman). A chci jasně říct, že si práce všech krajských úředníků v Brně vážím (i když mne někteří možná v čase mého hejtmanování nemuseli).

Krajský úřad za mnoho let zpět posbíral také řadu ocenění a uznání a patřil vždy k nejlepším v celé zemi, i na to jsem byl jako hejtman a stále jsem jako občan Jihomoravského kraje hrdý. Tedy příště prosím pana současného hejtmana, aby lépe volil slova a neshazoval práci těch, bez kterých by on sám ani ostatní krajští politici JMK nemohli kvalitně fungovat.

Děkuji.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Nováková (KDU-ČSL): Je nutné dostat do terénu jedinečnou metodiku

8:05 Nováková (KDU-ČSL): Je nutné dostat do terénu jedinečnou metodiku

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k podpoře enviromentální výchovy