Lachnit: Radnice Prahy 5 ocenila práci zdravotnických záchranářů

28.03.2022 9:09 | Tisková zpráva

Záslužné medaile Rady městské části Praha 5 získalo v prosinci 2021 pět pracovníků Zdravotnické záchranné služby hl. m. Prahy, a to za vzorné plnění služebních povinností. Tím může být například čin, který se vymyká rámci běžné služby, nebo osobní aktivity mimo službu, šířící dobré jméno zdravotnických záchranářů.

Lachnit: Radnice Prahy 5 ocenila práci zdravotnických záchranářů
Foto: Archiv Petra Lachnita
Popisek: Radní MČ Praha 5 JUDr. Petr Lachnit

„Kvůli koronavirové situaci se tradiční slavnostní akt ke konci roku 2021 na radnici Prahy 5 nekonal. Vzhledem k tomu se předání ocenění záchranářům uskutečnilo minulou středu v sídle Zdravotnické záchranné služby hl. m. Prahy v Korunní ulici,“ uvedl radní pro sociální problematiku JUDr. Petr Lachnit. Součástí slavnostního aktu bylo i předání stuhy MČ Prahy 5, kterou radní JUDr. Petr Lachnit a místostarosta Bc. Lukáš Herold připnuli na prapor Zdravotnické záchranné služby hl. m. Prahy. Slavnostnímu předání byl přítomen i ředitel Zdravotnické záchranné služby hl. m. Prahy MUDr. Petr Kolouch, MBA.

Seznam oceněných Zdravotnické záchranné služby hl. m. Prahy

Jan Vítek:
Jako lékař slouží u sboru už dvanáct let, a to jako člen výjezdové skupiny na základně v Nádražní ulici i jako letecký záchranář v Ruzyni. Z pozice odborného garanta se zásadním způsobem podílí na rozvoji systému Elektronické zdravotnické dokumentace.

Anketa

Má Markéta Pekarová Adamová vaši důvěru?

1%
98%
hlasovalo: 34542 lidí

Martin Svoboda:
Zkušený zdravotnický záchranář, působící u sboru již 25 let. Na zkušenosti, svědomitost a pracovitost vedoucího výjezdové základny v Jinonicích se jeho kolegové mohou vždy spolehnout.

Pavla Vaníčková:
Pracuje jako dispečerka zdravotnického operačního střediska, kam se lidé dovolají po vytočení čísla 155. Její uklidňující hlas v kombinaci se zkušenostmi profesionální zdravotnice pomohly vyřešit už mnoho krizových situací.

Stanislav Hazuka:
Jako řidič vozidla záchranné služby je už 25 let nepostradatelnou součástí posádek, které za pacienty vyrážejí z výjezdové základny v Nádražní ulici. Zdobí ho spolehlivost, jistota za volantem a ochota a přívětivost vůči kolegům i pacientům.

Vilém Danda:
Málokdo se ze stávajících zaměstnanců pražské záchranky může pochlubit tolika bezpečně naježděnými kilometry v sanitních vozidlech jako on. Lidem pomáhá již 32 let.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Laudát (KAN): Zpackali jsme to víc, než byste čekali, vaše TOP 09

8:14 Laudát (KAN): Zpackali jsme to víc, než byste čekali, vaše TOP 09

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k nominaci a odvolání nominace Pavla Tuleji na post m…