Loučková Kotasová (ANO): Chci lidem ukázat, jak pracuje dobrý senátor

26.09.2022 19:57 | Tisková zpráva

Kandidátka hnutí ANO Radka Loučková Kotasová se ziskem 11 881 hlasů postoupila v obvodu číslo 34 do druhého kola senátních voleb, které se konají v pátek 30. září a v sobotu 1. října. Chce bojovat o každý hlas, protože je přesvědčená, že Liberecko potřebuje senátorku, která se bude věnovat své práci na sto procent.

Loučková Kotasová (ANO): Chci lidem ukázat, jak pracuje dobrý senátor
Foto: kraj-lbc.cz
Popisek: Radka Loučková Kotasová (ANO)

„Ráda bych poděkovala za podporu a hlasy, které jsem dostala od voličů v prvním kole. Je to pro mě ohromná motivace, abych bojovala o každý hlas i v kole druhém, protože si myslím, že si Liberec a liberecký senátní obvod zaslouží dobrého senátora. Takového senátora, který je v Liberci nejen svým bydlištěm, ale i svým srdcem a bude vždy hájit jeho zájmy. Senátora, který již dlouho zná svůj region, a to díky své předchozí práci pro něj,“ vysvětluje Radka Loučková Kotasová.

Anketa

Kdo je vítězem komunálních voleb?

22%
66%
8%
hlasovalo: 14599 lidí

Po komunálních volbách, kdy v Chrastavě s velkou převahou opět vyhráli Starostové pro Liberecký kraj v čele s dlouholetým starostou Michaelem Canovem je více než pravděpodobné, že současný senátor Canov bude ve funkci chrastavského starosty pokračovat.

„Kumulaci funkcí starosty a senátora nepovažuji za šťastnou a férovou vůči voličům. V této nelehké době se musí starostové naplno věnovat řešení energetické krize. Já jsem, na rozdíl od mého konkurenta, připravena vykonávat funkci senátorky na 100 %,“ dodává Radka Loučková Kotasová.

Po významnou část své pracovní kariéry se Radka Loučková Kotasová věnovala projektům pro města, obce a také podnikatele v Liberci, v Novém Městě pod Smrkem, ve Frýdlantu, v Oldřichově v Hájích, v Mníšku, v Raspenavě, ale třeba i v Českém Dubu a v Hodkovicích. Všude tam, ale i jinde, si ji občané mohou pamatovat jako osobu, která se snažila vždy řešit konkrétní úkoly.

V případě zvolení chce Radka Loučková Kotasová obdobně pomáhat všem v senátním obvodu, obcím, městům, ale zejména lidem, kteří se na ni obrátí. Bude hledat cesty pro řešení jejich potíží tak, jak byla zvyklá doposud. Zná svůj region i své město přes 50 let a více než 20 let se zabývám jejich rozvojem. „I proto vím, co je třeba řešit a kde je třeba hledat podporu či nápravu. Ráda bych všem ukázala, jak pracuje dobrý senátor a jak má jeho práce vypadat!“ uzavírá Radka Loučková Kotasová.

Ing. Radka Loučková Kotasová

  • ANO 2011
  • V roce 2022 kandiduji za obvod Liberec do Senátu
  • dotace

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

Neslibujete nesplnitelné?

Opravdu jde ještě změnit migrační pakt, když ho podezřele narychlo EP před volbami odsouhlasil? A jak chcete zrušit green deal? Jsem pro, ale myslím, že je to nereálný slib.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ostrá (SOCDEM): Vláda hodila budoucí seniory přes palubu

16:14 Ostrá (SOCDEM): Vláda hodila budoucí seniory přes palubu

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k důchodům.