Pastuchová (ANO): My řešení nabízíme, ale vy všechno smetete ze stolu

14.09.2023 18:09

Projev na 74. schůzi Poslanecké sněmovny 14. září 2023 – reakce na odpověď premiéra Fialy na faktické poznámky k nedostatku léčiv

Pastuchová (ANO): My řešení nabízíme, ale vy všechno smetete ze stolu
Foto: archiv poslankyně
Popisek: poslankyně Mgr. Jana Pastuchová (ANO)

Děkuji, pane místopředsedo. Ano, bože, bože, já jsem to slyšela, bože, bože, kam se hrneme s lékárnama a s léky, které nejsou... To je pravda, ale já bych trošku zareagovala, protože přijdu na řadu dýl. To není tak aktuální. Ano, pane premiére, doufám, že se všichni dívají a vidí, co jste tady řekl, jaký jste tady měl projev, všichni si to můžou přečíst na stenozáznamu. A pak půjdou do té lékárny a zhodnotí ta vaše slova s tím, co jste tady řekl.

Anketa

Má Česko pořídit letouny F-35?

3%
96%
hlasovalo: 52389 lidí

Vy tady pořád, ale všude, i v debatách, všude chcete, abychom vám my z opozice radili a něco dělali. Paní předsedkyně, vaším předsednictvím, paní Schillerová řekla, co jsme dělali, řekla, jaké kroky, máme stínovou vládu, která se zabývá každý týden tím, co vy projednáváte na vládě, máme řešení. A my vám je nabízíme, ale vy všechno smetete ze stolu.

A musíte se domluvit taky v té své koalici. Protože paní předsedkyně Pekarová Adamová nám řekne, ať sedíme, šoupeme nohama, pan ministr Síkela nám řekne, že žádný rady nepotřebuje, protože to všechno zvládne sám, a vy je po nás chcete. Takže se domluvte, jestli chcete, nechcete. My vám je dáváme, vy nás neposloucháte, všechno smetete ze stolu, takže nevíme.

Teď my v tom taky tápeme, jestli po nás něco chcete. A řekl jste, že tady děláme nějakou show nebo v tom smyslu něco. Pane premiére, já si myslím, že vy tady tu show děláte už dva roky.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat
Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pospíšil (TOP 09): Během teplých měsíců se na vybraných pastvinách mohou usadit stáda ovcí a koz

16:21 Pospíšil (TOP 09): Během teplých měsíců se na vybraných pastvinách mohou usadit stáda ovcí a koz

Se závěrem měsíce dubna začínají znovu vypásat vybrané pražské lokality první stáda dobytka. Pro let…