Polčák (STAN): Jsem připraven nebýt součástí užšího vedení hnutí STAN

20.06.2022 12:45 | Tisková zpráva

Tiskové prohlášení Stanislava Polčáka

Polčák (STAN): Jsem připraven nebýt součástí užšího vedení hnutí STAN
Foto: JoK
Popisek: Stanislav Polčák

Rozhodl jsem se pozastavit své členství v hnutí STAN. Stejně jako Petr Gazdík nejsem aktérem současné kauzy kolem městských zakázek v Praze. A stejně jako Petr Gazdík jsem připraven nebýt součástí užšího vedení hnutí STAN.

Odmítám, abychom byli s Petrem Gazdíkem dáváni na roveň s Petrem Hlubučkem. Přesto plně vnímám, že moje dřívější známost s Michalem Redlem, kterou jsem nikdy netajil, ubližuje hnutí ve světle současného vyšetřování.

Zdůrazňuji, že známost s Michalem Redlem nikdy neovlivnila mé politické kroky. Tuto hranici jsem měl vždy pevně nastavenou. Rozhodně jsem ani nepropojoval pražské politiky z různých stran s lidmi z Redlova okolí.

Jsem přesvědčen, že průběh vyšetřování a další informace kolem této kauzy má slova potvrdí. Stejně jako Česká advokátní komora a také Ústavní soud potvrdily skutečnosti, na které jsem upozorňoval v souvislosti s právní pomocí obcím v okolí vrbětického areálu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

RNDr. Alexandr Vondra byl položen dotaz

dezinformace

Dobrý den, tvrdíte, že dezinformace existují. Můžete definovat tento pojem, protože to zatím nikdo v ČR neudělal, ale hlavně, že tato vláda pořád mluví o tom, jak se tu šíří a jak s nimi bude bojovat. A výsledek je takový, že jak sám říkáte, se tu řada lidí bojí pak narovinu říci to, co si myslí

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Okamura (SPD): Budou lidi zavíráni do vězení za pravdu? Co myslíte?

23:07 Okamura (SPD): Budou lidi zavíráni do vězení za pravdu? Co myslíte?

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k cenám energií.