Rajchl (PRO): Jim na ukrajinském lidu ani trochu nezáleží. Jim válka vyhovuje

05.02.2024 9:01 | Ze sítí

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k Ukrajině.

Rajchl (PRO): Jim na ukrajinském lidu ani trochu nezáleží. Jim válka vyhovuje
Foto: Hans Štembera
Popisek: Představení nového vedení krajské organizace PRO v čele s Michalem Haškem a Klárou Liptákovou s jejich prioritami pro krajskou i celostátní politiku

Poté, co mne kdosi zařadil na nějaký pofiderní ukrajinský "seznam smrti", jsem byl pronacistickým režimem Volodymyra Zelenského zařazen i na jakýsi seznam "ruských bakterií".

Na rozdíl od některých mých kolegů, kteří se proti uvedení svého jména na tento seznam ohradili, se já osobně k zařazení svého jména na tuto listinu hrdě hlásím. Po pravdě by mi víc vadilo, kdybych tam nebyl.

Pokud mě totiž neonacisté likvidující svůj vlastní národ zařazují na seznam svých nepřátel, tak to znamená, že zastávám evidentně správný postoj.

Jim totiž na ukrajinském lidu ani trochu nezáleží. Jim válka vyhovuje. Díky ní totiž mohou odkládat volby, jež by je už dávno poslali na smetiště dějin, a mohou inkasovat miliardy od Západu, které zcela bezostyšně rozkrádají.

Každý, kdo tyhle zločince, v čele s loutkovým komikem podporuje, je zodpovědný za pokračující genocidu ukrajinského národa. Každý, kdo posílá těmto parazitům další peníze a zbraně, aby mohli hnát svůj lid do mlýnku na maso s krycím názvem "ukrajinská protiofenzíva", má na rukou ukrajinskou krev.

Moje pozice tak zůstává stále stejná - soucítím s obyčejnými lidmi, kteří umírají v téhle nesmyslné válce, a bytostně opovrhuji režimem kokainových uzurpátorů, kteří je do ní ženou.

Je mi ctí být na seznamu jejich nepřátel.

Takže ještě jednou a jasně:

Ani náboj a ani korunu Zelenskému a jeho poskokům!

My prosazujeme mír!

JUDr. Jindřich Rajchl

  • PRO 2022
  • Předseda strany Právo Respekt Odbornost
  • mimo zastupitelskou funkci

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Ukrajina (válka na Ukrajině)

Zprávy z bojiště jsou v reálném čase těžko ověřitelné, ať již pocházejí z jakékoliv strany konfliktu. Obě válčící strany z pochopitelných důvodů mohou vypouštět zcela, nebo částečně nepravdivé (zavádějící) informace.

Redakční obsah PL pojednávající o tomto konfliktu naleznete na této stránce.

autor: PV

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

Kdo může za migrační pakt?

Tvrdíte, že když vás budeme volit, tak nás zbavíte migrantů. Jak? Jak chcete problém řešit, navíc když teď EP schválil migrační pakt? Taky tvrdíte, že jeho schválení byla zrada od této vlády, tak co pak změníte evropské volby? A jak to tedy je? Může za schválení paktu vláda nebo politici v Bruselu?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Uživateli nejlépe hodnocený komentář

Velice nebezpečný názor!, Uživatel se přihlásil ke kodexu Dobré DiskuseJája Koon , 05.02.2024 9:20:07
Velice nebezpečný názor! Obyčejný člověk dnes ani nepřizná, že má rád ruské sardinky, ruskou zmrzlinu, ruská vejce, natož že má rád Rusy a pije vodku. A je těch obyčejných lidí víc, než těch druhých! "Z" je zakázané písmeno... Proto "Ž"elenský?

|  5 |  0

Další články z rubriky

Vích (SPD): Milion chvilek pro demokracii a další novodobí neomarxisté hrozí

17:11 Vích (SPD): Milion chvilek pro demokracii a další novodobí neomarxisté hrozí

Přetahování se východu se západem v Evropě a jejím okolí provázejí četné barevné revoluce versus reg…